Ο Χιου Τζάκμαν είναι ο... Greatest Snowman, η λαμπερή Τζούλια Ρόμπερτς ζει το θαύμα της και η ελληνική Τζαμάικα συνεχίζει το ταξίδι της!

Υπέροχες κινηματογραφικές προτάσεις για κάθε διάθεση έρχονται και αυτή τη βδομάδα, από σήμερα, στις σκοτεινές αίθουσες.

The Greatest Showman

Φαντασμαγορικό μιούζικαλ με τον Χιου Τζάκμαν.

Εμπνευσμένη από την φιλοδοξία και την φαντασία του Φ.Τ. Μπάρνουμ, ο οποίος στα τέλη του 19ου αιώνα έστησε ένα πρωτότυπο υπερθέαμα στα πρότυπα του τσίρκου, η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός οραματιστή που από το τίποτα κατάφερε να δημιουργήσει ένα μαγευτικό θέαμα που εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο.

The Party

Συνδυασμός μαύρης κωμωδίας και δράματος δωματίου από τη Σάλι Πότερ. H Τζάνετ, μια επιτυχημένη πολιτικός, αποφασίζει να γιορτάσει την σημαντική προαγωγή της με τον σύζυγό της στο κομψό λονδρέζικο σπίτι τους. Στη βραδιά που διοργανώνει οι προσκεκλημένοι είναι λίγοι και εκλεκτοί, οι εξελίξεις όμως θα είναι πολλές και μάλλον άκομψες...

Θαύμα

Οικογενειακό δράμα με την Τζούλια Ρόμπερτς. Γεννημένος με ιδιαιτερότητες στο πρόσωπο του που τον ανάγκασαν μέχρι σήμερα να μην πάει σχολείο, ο 10χρονος Όγκι γίνεται ο πιο απίθανος ήρωας όταν ξεκινάει να φοιτά σε ένα δημοτικό σχολείο. Καθώς η οικογένεια του, οι συμμαθητές του και η ευρύτερη κοινωνία παλεύουν να ανακαλύψουν μέσα τους τη συμπόνοια και την αποδοχή, το ταξίδι του Όγκι θα τους αποδείξει ότι δεν μπορείς να είσαι σαν τους άλλους όταν έχεις γεννηθεί για να ξεχωρίζεις.

Τα Μυστικά της Τεχεράνης

Animation με πολιτική ματιά πάνω στο σύγχρονο Ιράν. Οι δρόμοι τριών γυναικών και ενός νεαρού μουσικού διασταυρώνονται όταν πέφτει η νύχτα στην Τεχεράνη – μια σύγχρονη μητρόπολη όπου το αγοραίο σεξ, τα ναρκωτικά και η διαφθορά συγκαλύπτονται από το αυταρχικό θεοκρατικό καθεστώς.

Για δεύτερη εβδομάδα συνεχίζει το όμορφο ταξίδι της και η γλυκόπικρη ελληνική ταινία του Ανδρέα Μορφονιού, Τζαμάικα, με τους: Σπύρο Παπαδόπουλο, Φάνη Μουρατίδη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Νικολέττα Κοτσαηλίδου.

Ο Άκης οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του και την απαιτητική γυναίκα του. O Τίμος είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος ήταν δύο δεμένα αδέλφια, αλλά μια παρεξήγηση τους έχει αποξενώσει εδώ και χρόνια. Η ζωή, όμως, βρίσκει τον τρόπο να τους φέρει και πάλι κοντά, αναπάντεχα και καθοριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ