Τομ Χανκς VS Τραμπ- Δεν επιθυμώ το "The Post" να προβληθεί στο Λευκό Οίκο

"Ατομικά πρέπει να αποφασίζουμε πότε θα υψώσουμε τα τείχη"

Ο Τομ Χανκς είναι ο πρωταγωνιστής μιας νέας ταινίας για τη διαρροή των άκρως απόρρητων εγγράφων του Πενταγώνου, το σκάνδαλο «Pentagon Papers».

Η ταινία αφορά την αντιπαράθεση του τότε προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον με την εφημερίδα The Washington Post για τον πόλεμο του Βιετνάμ. Λόγω του περιεχομένου της ταινίας και του τρόπου με τον οποίο ασχολείται με τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Χανκς λέει ότι δεν επιθυμεί την προβολή της ταινίας στον Λευκό Οίκο του Τραμπ, εάν του ζητηθεί.

 Σε συνέντευξη που έδωσε στην  «Hollywood Reporter» για την ταινία, απαντώντας σε  ερώτηση αν θα απαντούσε θετικά σε αίτημα για την προβολή της νέας του ταινίας «The Post» στον Λευκό Οίκο, ο Χανκς ανέφερε τα γεγονότα στο Σάρλοτσβιλ, την πρόσφατη συνάντηση του προέδρου με τους βετεράνους της φυλής Ναβάχο και την αντιμετώπιση από τη διοίκηση του Ντόναλντ Τραμπ των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ο οποίος συχνά αποκαλεί τα περισσότερα δημοσιεύματα «ψεύτικες ειδήσεις» 

«Δεν νομίζω ότι θα ήθελα. Επειδή νομίζω ότι ως ένα σημείο - κοιτάξτε, δεν σκέφτηκα ότι τα πράγματα θα ήταν έτσι τον περασμένο Νοέμβριο. Δεν θα ήμουν σε θέση να φανταστώ ότι θα ζούσαμε σε μια χώρα, στην οποία οι νεοναζί κάνουν παρελάσεις με πυρσούς στο Σάρλοτσβιλ και τα αστεία για Ποκαχόντας γίνονται μπροστά σε εκπροσώπους της φυλής Ναβάχο που χρησιμοποιούσαν μυστικό στρατιωτικό κώδικα βασισμένο στη μητρική τους γλώσσα. Και ατομικά πρέπει να αποφασίσουμε πότε θα υψώσουμε τείχη » είπε.

Μαζί με τον Τομ Χανκς στην ταινία του Σπίλμπεργκ πρωταγωνιστεί η Μέριλ Στριπ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ