Κόλαση στις φυλακές της Αιγύπτου για 33χρονη Βρετανίδα: Της έπεσαν τα μαλλιά & τα δόντια της!

"Βρίσκεται σε απόλυτο σοκ και στο δικαστήριο δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθια"

Τον δικό της γολγοθά βιώνει μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα η 33χρονη Βρετανίδα Λόρα Πάλμερ.

Από τον περασμένο Οκτώβρη, η Πάλμερ κρατείται στις αιγυπτιακές φυλακές και ζει φρικτά σύμφωνα με όσα δήλωσε η αδερφή της στα βρετανικά δίκτυο.

Μόλις χθες καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση στην Αίγυπτο κατηγορούμενη πως εισήγαγε παράνομα στη χώρα παυσίπονα. Συνελήφθη στο αεροδρόμιο, όπως αναφέρει η βρετανική Sun καθώς πήγαινε διακοπές σε θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας.

Η ίδια ισχυρίζεται πως τα χάπια ήταν για τον εραστή της, που είναι Αιγύπτιος και που υποφέρει από χρόνιους πόνους στην πλάτη και δηλώνει αθώα.  

"Τα μαλλιά της έχουν αραιώσει δραματικά, τα δόντια της έχουν κιτρινίσει, ενώ στο πρόσωπό της έχει ένα μεγάλο κόκκινο εξάνθημα, αποτέλεσμα προφανώς της ψυχολογικής πίεσης που περνάει" υποστηρίζει η αδερφή της. "Βρίσκεται σε απόλυτο σοκ και στο δικαστήριο δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθια και πως επί τρεις μήνες που κρατείται σε ένα κελί στις αιγυπτιακές φυλακές δεν έχει δει καν το φως της ημέρας".

Έκκληση στην βρετανική κυβέρνηση κάνει η οικογένεια της Λόρα Πάλμερ προκειμένου να παρέμβει στην υπόθεση και να αποκαταστήσει την αδικία εις βάρος της γυναίκας πριν να είναι πολύ αργά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ