Αυτό είναι το πρόγραμμα για την Πρωτοχρονιά στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Πρωτοχρονιά στο ΚΠΙΣΝ με πυροτεχνήματα, διάσημους DJ, πατινάζ και νυχτερινό αγώνα δρόμου

Το  Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», τάραξε τα νερά, της ψυχαγωγίας στην Αθήνα από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του. Με πληθώρα εκδηλώσεων έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής στην πόλη και "must" προορισμός για όλη την οικογένεια.

Το υπέροχο κτίριο στολισμένο είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται με αισιοδοξία το 2018 και μας προσκαλεί στους υπέροχα διακοσμημένους χώρους του να υποδεχθούμε το νέο έτος με πυροτεχνήματα , djs, και νυχτερινό αγώνα δρόμου.

 Ήδη από τις πρωινές ώρες της Παραμονής ένα ιδιαίτερο show με πατίνια από την ομάδα poweskate.eu (11.30 π.μ.) και εντυπωσιακά ζογκλερικά από τους Circus Dayz (1.30 μ.μ.) περιμένουν τους επισκέπτες ενώ από τις βραδινές ώρες το κλίμα μεταμορφώνεται σε άκρως μουσικό.

Ξεκινώντας από τις 10.30 μ.μ., ο dj Palov παίρνει τα ηνία για να ζεστάνει τους επισκέπτες και να γεμίσει τον χώρο με feelgood μουσικά κύματα, μέχρι την αλλαγή του έτους. Μαζί με όλους τους επισκέπτες, εκατοντάδες πυροτεχνήματα θα περιμένουν την τελική αντίστροφη μέτρηση για να γεμίσουν τον ουρανό με χρώματα και φως καθώς και να δώσουν το εναρκτήριο λάκτισμα για μία υπέροχη βραδιά. Τα decks περνάνε στον διεθνούς φήμης μουσικό παραγωγό του BBC Gilles Peterson με ήχους Jazz, Hip-Hop, Soul και Electronica –έμπειρο γνώστη της μουσικής μιας και κάθε χρόνο παρουσιάζει την καλύτερη μουσική του έτους στα Worldwide Awards του Λονδίνου. Μαζί του ο MC General Rubbish

Όσοι επιλέξουν το ΚΠΙΣΝ για τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα, να ξεκινήσουν τη χρονιά δυναμικά, συμμετέχοντας στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το SNFRUN: 2018 FIRST RUN!
Μία αισιόδοξη γιορτή, ένας μεταμεσονύκτιος αγώνας δρόμου 4 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης και τερματισμό το ΚΠΙΣΝ. Το παγοδρόμιο του κέντρου το οποίο έχει ήδη υποδεχθεί ήδη πάνω από 10.000 πατινέρ, ειδικά για αυτή τη νύχτα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 2 το πρωί, όπως και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με τον διαδραστικό φωτισμό του.

Την πρώτη μέρα του νέου έτους, το ΚΠΙΣΝ θα αναμεταδόσει την Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης, με τον διάσημο μαέστρο Riccardo Muti στη διεύθυνση, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (12.15 μ) ενώ το απόγευμα, στις 6.30 μ.μ., θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε, σε μετάδοση, τη συναυλία της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, από τη Φιλαρμονική του Βερολίνου, σε διεύθυνση του Simon Rattle και προσκεκλημένη την διάσημη μεσόφωνο Joyce DiDonato.

Μπορούμε να ενημερωθούμε για το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, να κάνουμε κράτηση σε εκδηλώσεις και να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες, κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή Blippar στα smartphone (διαθέσιμη στο Google Play και το App Store) και σκανάροντας τον Άγιο Βασίλη στις αφίσες και τα έντυπα του ΚΠΙΣΝ, σε όλη την πόλη.

Σε λειτουργία και το Shuttle Bus την Παραμονή Πρωτοχρονιάς για τη μεταφορά μας, προς και από το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος.

Info

Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, 2168091000, Είσοδος ελεύθερη.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ