"Γάμος αλα ελληνικά": Κλέφτρα η μαμά Πορτοκάλος; - Κι όμως συνελήφθη

Την συνέλαβαν να κλέβει τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ

Όσοι έχουμε δει την ταινία "Γάμος αλα ελληνικά", θυμόμαστε την χειμαρώδη και ξεκαρδιστική κυρία Πορτοκάλος, την "big mama" της νύφης. Η ηθοποιός που την υποδυόταν η Λάινι Καζάν είδε τα μεγάλα σχέδια της για το δείπνο των Χριστουγέννων να ναυαγούν, όταν συνελήφθη για κλοπή τροφίμων σε σούπερ μάρκετ, στο Σαν Φερνάντο της Καλιφόρνιας.

Όπως αναφέρει το TMZ σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του, η 77χρονη σήμερα "Μαρία Πορτοκάλος" πήγε στο κατάστημα τροφίμων, γέμισε το καλάθι της με τρόφιμα αξίας 180 δολαρίων και στη συνέχεια τα έβαλε σε σακούλες και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο της χωρίς να πληρώσει.

Την είδε όμως ένας υπάλληλος του καταστήματος και ειδοποίησε την αστυνομία. Το αποτέλεσμα ήταν να της περάσουν χειροπέδες και να οδηγηθεί στο τμήμα. Η Λάινι Καζάν ισχυρίστηκε ότι δεν είχε χρήματα μαζί της και γι' αυτό δεν πλήρωσε. Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη. Το ρεπορτάζ του TMZ, αναφέρει ότι ζήτησε από τον εκπρόσωπο της να κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το περιστατικό αλλά εκείνος αρνήθηκε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ