Glamorous μακιγιάζ Μαρίας Κορινθίου - Μαριέττας Χρουσαλά για τα Χριστούγεννα από το μετρ Αχιλλέα Χαρίτο (ΦΩΤΟ)

Αποθέωσε τη φυσική ομορφιά των δύο  διάσημων γυναικών

Το έκανε πάλι το θαύμα του. Μα δεν είναι απλός μακιγιέρ , είναι ένας "μάγος" . Ο λόγος για τον διάσημο make- up artist, Αχιλλέα Χαρίτο , που ανέλαβε να μακιγιάρει για τα Χριστούγεννα την Μαρία Κορινθίου και τη Μαριέττα Χρουσαλά και τις μεταμόρφωσε σε πραγματικές θεές.

 

Time to treat yourself with the most festive colors of the year! #achilleascharitosmakeup #mua for #seventeencosmetics #beauty #campaign #eyes #lips #style #fashion #achilleascharitos #avisionbeyondthemakeup #instastyle #photoshooting #selfexpression #chic #inspiration #creative #dark #burgundy #dare #inlove #xmas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη achilleas_charitos (@achilleas_charitos) στις

Η Μαριέτα Χρουσαλά είναι το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια των καλλυντικών της Seventeen την οποίας τα μακιγιάζ για τις φωτογραφήσεις, έχει αναλάβει ο Αχιλλέας Χαρίτος και το μακιγιάζ της Μαρίας Κορινθίου, έγινε για τις ανάγκες της καμπάνιας της Rebecca Greece.

Ο "ζωγράφος" Χαρίτος, έχει την δυνατότητα να αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας αλλά να προβάλει μέσα από το μακιγιάζ του, τον ψυχισμό και τα στοιχεία της προσωπικότητας της.

Με άλλα λόγια δεν κάνει μακιγιάζ , δημιοιυργεί έργα τέχνης- πορτραίτα.

Μας επιβεβαιώνουν οι υπέροχες φωτογραφίες που ο μετρ δημοσίευσε στο Instagram

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ