Χάνσελ και Γκρέτελ: Καλλιτέχνιδα μεταμόρφωσε το σπίτι των γονιών της ίδιο με του παραμυθιού - (ΦΩΤΟ)

Φαντασία και ταλέντο να υπάρχει....

Όταν έχεις φαντασία, ταλέντο και λίγο creepy διάθεση πολλά μπορείς να κάνεις....... Ακόμα και να αντλήσεις έμπνευση από ένα από τα πιο γνωστά χριστουγεννιάτικα παραμύθια για να μεταμορφώσεις το σπίτι των γονιών σου.

Μια ταλαντούχα καλλιτέχνιδα μεταμόρφωσε το σπίτι των γονιών της με μια εξαιρετικά εύστοχη ιδέα για τις γιορτές. Η Christine McConnell δημιούργησε μια σκηνή απ’ το  γνωστό παραμύθι Χάνσελ και Γκρέτελ– με την ανιψιά και τον ανιψιό της να αποτελούν χαρακτήρες του αριστουργήματος.

Στο παρελθόν στις απόκριες η αεικίνητη καλλιτέχνης μετέτρεψε το σπίτι των γονιών της σε φρικιαστικό τέρας. Τώρα το έκανε να μοιάζει με ένα τεράστιο γλυκό. 

Οι λεπτομέρειες που θυμίζουν κατασκευές ζαχαροπλαστικής δημιουργήθηκαν με το χέρι από αφρώδες χαρτόνι και είναι ζωγραφισμένες με ειδικό τρόπο για να αποδώσουν το απαιτούμενο βάθος στο έργο.

Όπως αναφέρει το inhabitat.com οι γείτονες λένε ότι το σπίτι είναι ένα πραγματικό θέαμα, ειδικά  όταν φωτίζεται τη νύχτα με τους νυχτερινούς προβολείς. Τα Χριστούγεννα όλοι βάζουν τα δυνατά τους στη διακόσμηση για να εντυπωσιάσουν και η Christine McConnell το κατάφερε με μεγάλη επιτυχία.

Η Christine McConnell, είναι διάσημη ζαχαροπλάστης, γνωστή για τα πολύ ιδιαίτερα creepy γλυκά που φτιάχνει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ