Μπορεί να έφτασε στην πηγή & να μην ήπιε νερό μα... δηλώνει "ευτυχισμένη" - Το μήνυμα της καλλονής Ιωάννας Τούνη για τον τελικό του show μόδας

Δεν είναι λίγοι εκείνου που περίμεναν την εκρηκτική ξανθιά να κατακτήσει την κορυφή του "My style rocks" και ξαφνιάστηκαν με την εξέλιξη του χθεσινοβραδινού τελικού.

Αν και το τηλεοπτικό κοινό, όπως και τα social media, έδειξαν από νωρίς αδυναμία στη γοητεία και το στυλ της Θεσσαλονικιάς Ιωάννας Τούνη, εκείνη που βρέθηκε στην πρώτη θέση ήταν η Ραμόνα Βλαντή.

Μια εξέλιξη που όμως δεν πτόησε σε τίποτα την καλλονή Ιωάννα, η οποία λίγη ώρα μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου δημοσίευσε μια φωτογραφία από έξοδο με τις φίλες της που ήρθαν από τη συμπρωτεύουσα για να τη στηρίξουν.

"Ε Υ Τ Υ Χ Ι Σ Μ Ε Ν Η ! Γιατί οι μεγαλύτερες νίκες στην ζωή είναι οι άνθρωποι μας… Και εμένα αυτές είναι οι πιο αγαπημένες μου, οι πιο πιο πιο πιο πιο…. Ήρθαν Αθήνα αυθημερόν μόνο για να είναι μαζί μου απόψε! Και τις αγαπώ πιο πολύ και από ζεστό τσουρεκάκι με Nutella! Τα κορίτσια μου, οι κολλητές μου! Είστε ότι καλύτερο μου έχει συμβεί…. Ευχαριστώ! Σας αγαπώ" σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ