"Οι φήμες αληθεύουν" - Η Lady Gaga στο Λας Βέγκας με "χρυσό" συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων

Είναι πολλά τα λεφτά .....για τη Lady Gaga

"Οι φήμες είναι αληθινές! Θα έχω "διαμονή" στο MGM's Park Theater. Ετοιμαστείτε για ένα ολοκαίνουργιο show!! Ήταν όνειρο ζωής για μένα να είμαι "κορίτσι του Λας Βέγκας", άρα είμαι καταχαρούμενη! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΙΚΡΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ, ΣΥΝΑΝΤΕΙΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ Λας Βέγκας!!"

Mε αυτή την ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Twitter, η Lady Gaga ανακοίνωσε την προσεχή άφιξη της στην Πόλη της Αμαρτίας. Η διάσημη τραγουδίστρια μας πληροφόρησε ότι, το σαββατοκύριακο, έκλεισε η συμφωνία που, από τα τέλη του 2018, θα φέρει τη σταρ της ποπ στο Λας Βέγκας.

Πηγές μας πληροφορούν ότι οι παραστάσεις της Λαίδης επί σκηνής ανέρχονται σε 74. Και, πιθανά, θα είναι περισσότερες. Και για κάθε show θα καθαρίζει ένα εκατομμύριο δολάρια και βάλε.

Για λόγους σύγκρισης, ας πούμε ότι η διετής συμφωνία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με το Planet Holywood κυμάνθηκε γύρω στα 30 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως αναφέρει το Variety η συμφωνία ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια  δολάρια συνολικά. Η Lady Gaga συνεχίζει να κάνει περιοδεία προωθώντας το album της Joanne ενώ το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που προβλήθηκε στο Netflix, το Five Foot Two θεωρήθηκε μια καλλιτεχνική επιτυχία της ίδιας αλλά και της πλατφόρμας που επενδύει στις βιογραφίες καλλιτεχνών.

Η τελευταία περιοδεία της Lady Gaga, με 37 παραστάσεις πρόσθεσε στο ταμείο της 2.5 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ