Η Ευγενία Νιάρχου αποκαλύπτει 5 tips για να ανακαλύψουμε το Χονγκ Κονγκ που τη μάγεψε (ΦΩΤΟ)

Η Ευγενία Νιάρχου μας ξεναγεί στο Χονγκ- Κονγκ και προτείνει...

Η Ευγενία Νιάρχου δηλώνει γοητευμένη από το Χονγκ Κογκ, μια πόλη που συνδυάζει τους πανύψηλους ουρανοξύστες και την τελευταία τεχνολογία με τη φύση. Μιλώντας στην Vogue, η σχεδιάστρια της Venyx και  κόρη του Φίλιππου Νιάρχου, εξηγεί ότι την εμπνέει  η μαγεία μιας πόλης που δένει με μαεστρία το παρελθόν και το αύριο. Η Νιάρχου και το Χονγκ Κονγκ μοιράζονται κοινή αγάπη για τη φύση και την ποιητική φαντασία -ποιότητες που αντικατοπτρίζονται μέσα από τη σειρά κοσμημάτων της σημειώνει η Vogue.

"Το μοναδικό σκηνικό με συνεπήρε. Ένας συνδυασμός ουρανοξυστών και φύσης. Το ένιωθα σαν ένα παλιό όραμα του μέλλοντος" είπε η Ευγενία Νιάρχου.

Η σχεδιάστρια βρέθηκε στην 50η έκθεση του Art Basel στον Χονγκ Κονγκ και μαζί της πήρε συγκεκριμένα φορέματα Gucci. "Με έσωσαν! Προτείνω σε τέτοια ταξίδια να παίρνετε μαζί σας ανοιχτόχρωμα φορέματα επειδή ο καιρός μπορεί να γίνει εξαιρετικά υγρός. Όμως, μη ξεχάσετε και μερικές ζακέτες από κασμίρ για να αντέξετε τον κλιματισμό" λέει η σχεδιάστρια  στη Vogue.

"Λόγω του εκλεπτυσμένου γούστου της, επέλεξε να αγοράσει μερικά ιδιαίτερα σουβενίρ, όπως κάποια πορσελάνινα φλυτζάνια από ένα μαγαζί με αντίκες και ένα φόρεμα τύπου quipao (παραδοσιακό φόρεμα της Κίνας) από το Blanc de Chine" σημειώνει το περιοδικό.

Αυτά είναι τα 5 Tips, που μας προτείνει η Ευγενία Νιάρχου για να ανακαλύψουμε το Χονγκ Κονγκ

Φώτο: Παραχώρηση Ευγενίας Νιάρχου στη Vogue

Περπατήστε στο μονοπάτι που είναι γνωστό ως "πλάτη του δράκου". Θα σας συνεπάρει η μαγεύτικη θέα. Κατηφορήστε στο  όμορφο ψαροχώρι Shek-go στην παραλία και απολαύστε μεσημεριανό γεύμα στα νόστιμα τοπικά εστιατόρια.

Φώτο: Παραχώρηση Ευγενίας Νιάρχου στη Vogue

Περιηγηθείτε γύρω από το λιμάνι του Χονγκ- Κονγκ. Θα δείτε τη διάσημη γραμμή του ορίζοντα με τους υψηλότερους ουρανοξύστες. Θα νιώσετε ότι πρωταγωνιστείτε σε ταινία του Τζέημς Μποντ.

Φώτο: Παραχώρηση Ευγενίας Νιάρχου στη Vogue

Η γνωστή αγορά του Temple Street που λειτουργεί και τη νύχτα είναι ιδανική για να ψάξεις και να αγοράσεις αναμνηστικά. Μου αρέσουν οι μικρές μπουτίκ στην Star Street στο Wan Chai.


Φώτο: Παραχώρηση Ευγενίας Νιάρχου στη Vogue

Να πάτε για ποτό στο  Cassio. Το καινοίυργιο "must" μέρος στο Χονγκ- Κονγκ. Σερβίρουν εξαιρετικά κοκτέιλ και η διακόσμηση θυμίζει γαλλική Ριβιέρα του 50

Φώτο: Παραχώρηση Ευγενίας Νιάρχου στη Vogue

Στο τέλος μιας κουραστικής μέρας με πολύ περπάτημα στην πόλη να επισκεφτείτε το Ten Feet Tall, για ένα χαλαρωτικό μασάζ ποδιών. Σου προσφέρουν γάλα καρύδας και frozen yogurt.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ