Απίθανη κατοικία στην άκρη του γκρεμού με ελληνική υπογραφή! Ονομάζεται «Maralah» & θα σας μαγέψει...

Οι εντυπωσιακές εικόνες που ακολουθούν αποκαλύπτουν μια κατοικία εντυπωσιακής κατασκευής, που σχεδιάζεται να χτιστεί στην άκρη ενός γκρεμού στο Κάλγκαρι του Καναδά.

Οι εικόνες από τα σχέδια δείχνουν έναν ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με το υπνοδωμάτιο να βρίσκεται χαμηλότερα από το υπόλοιπο σπίτι και τα τεράστια παράθυρα να επιτρέπουν την πανοραμική θέα.

Και οι υπόλοιποι χώροι αυτής της κατοικίας πρόκειται να είναι το ίδιο εντυπωσιακοί.

Το κατασκευαστικό έργο της μινιμαλιστικής αυτής οικίας ονομάζεται «Maralah», το οποίο σημαίνει «αυτός που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια ενός σεισμού», που αποδίδεται ως φόρος τιμής στην ιστορία της συγκεκριμένης περιοχής.


Το έργο φέρει ελληνική υπογραφή καθώς το σχεδιασμό και την κατασκευή του έχουν αναλάβει ο Λαέρτης-Αντώνης Βασιλείου και οι αρχιτέκτονες Αργύρης Χρονόπουλος και Διονύσης Κουτσουμάρης, όπως αναφέρει το designboom.com.

Η μινιμαλιστική κατοικία θα έχει συνολική έκταση 45 τμ. Για την κατασκευή της θα χρησιμοποιηθούν ακατέργαστο σκυρόδεμα, γυαλί και ματ μαύρος χάλυβας.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει υπνοδωμάτιο το οποίο βρίσκεται κάτω από την κουζίνα, ένα χώρο που προσφέρεται για ανάγνωση και τουαλέτα.

Θα υπάρχει επίσης και μικρός αποθηκευτικός χώρος, που θα μπορεί να λειτουργεί και ως ντουλάπα. Η οροφή του σχεδιάζεται να φυτευτεί για να βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το γύρω φυσικό περιβάλλον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ