Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για πρώτη φορά για τον χωρισμό με την καλλονή Χατζηγεωργίου: "Ήταν ξαφνικό, προσπάθησα να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα..."

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1.

Για τον ξαφνικό χωρισμό του από την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, λίγο πριν τον γάμο τους, μίλησε για πρώτη φορά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκπομπή "Το πρωινό"

"Ήταν κάτι ξαφνικό και προσπάθησα να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα. Προσπαθώ να διαχειριστώ την προσωπική μου ζωή μέσα σε όλο αυτό που ζω σε αυτή τη δουλειά. Είναι μια δουλειά εξωστρεφής και τα πράγματα, λίγο έως πολύ, μαθαίνονται. Δεν κρύφτηκα ποτέ στη ζωή μου, δεν απέφευγα το οτιδήποτε και σε αυτό ήμουν τίμιος. Γενικά, συνειδητοποίησα αρκετά πράγματα από αυτό το γεγονός σε σχέση με αυτό το πράγμα που γίνεται γύρω από τη δουλειά" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός προσθέτοντας: "Αυτό που συνέβη, έγινε, και πρέπει να το αντιμετωπίσω. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κάποια πράγματα γιατί είναι γνωστά, αλλά μέχρι εκεί. Στην κακιά στιγμή θα έχεις το κακό αντίκτυπο. Εννοείται ότι στεναχωρήθηκα. Στεναχωρήθηκα για μένα, για τον άλλον άνθρωπο και για τους ανθρώπους τους δικούς μας. Υπάρχει στεναχώρια και λύπη, αυτό δεν φεύγει. Ήταν ένα δυνατό γεγονός".

"Νομίζω ότι θα είναι μια καλή αφορμή να μιλήσω με έναν πιο ειδικό για πράγματα τα οποία αφορούν την προσωπική μου ζωή. Είναι κάτι που νομίζω ότι μέσα στο 2018 θα αρχίσω να το δουλεύω. Δεν το κάνω γιατί πιστεύω ότι δεν είμαι καλά, ίσως μου δώσει κάποια «κλειδιά» τα οποία εγώ δεν τα γνωρίζω. Ξαφνικά έρχονται κάποια γεγονότα που καθρεφτίζουν πράγματα όλης της ζωής σου" κατέληξε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το zappit:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ