Νίκος Σεργιανόπουλος: Η άγνωστη περιπέτεια του γοητευτικού πρωταγωνιστή με το αλκοόλ που αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

"Δεν πήγε ποτέ ο Νίκος στους Ανώνυμους Αλκοολικούς κι έτσι κόψαμε και παρέα..."

Ένα συμβάν του 1999 με πρωταγωνιστή τον Νίκο Σεργιανόπουλο, το οποίο οδήγησε στο να διακόψουν την φιλία τους, αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής στη βραδινή εκπομπή του Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Μιλώντας για την μάχη του με το αλκοόλ, ο ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει και για τον αείμνηστο συνάδελφό του, που δολοφονήθηκε το 2008, μέσα στο διαμέρισμά του, από τον Ντέιβιντ Μουρτικνέλι.

"Στους Ανώνυμους Αλκοολικούς πήγα το 1999. Ήταν πριν το Σ’ Αγαπώ Μ’ Αγαπάς, αλλά είχα κάνει το Είμαστε Στον Αέρα, ήμουν ανερχόμενος, φέρελπις. Δεν είχα πρόβλημα που οι άλλοι ήξεραν ότι είμαι γνωστός ηθοποιός, δεν ντράπηκα καθόλου", ανέφερε ο Θοδωρής και εξιστόρησε την προσπάθειά του να πάει και τον Νίκο Σεργιανόπουλο στους Ανώνυμους Αλκοολικούς: "Ο Νίκος μου είπε “Θοδωρή, να πάω εγώ σε άγνωστους ανθρώπους και να πω με λένε Νίκο και είμαι αλκοολικός, δεν υπάρχει καμία περίπτωση!”. Του λέω “γιατί; Αφού και αυτοί το ίδιο θα είναι”. Δεν μπορούσε να το κάνε!  Δεν πήγε ποτέ ο Νίκος κι έτσι κόψαμε και παρέα. Γιατί μου είπαν εκεί πέρα μέσα ότι, αν συνεχίσω παρέα, αντί να τον φέρω εγώ εδώ, θα πάω εγώ πίσω".

Δείτε στο απόσπασμα του Peoplegreece όσα είπε ο ηθοποιός:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ