Τρυφερή εξομολόγηση από την Νάντια Μπουλέ: "Βίωσα δύσκολα το διαζύγιο των γονιών μου" δηλώνει η πολυτάλαντη performer

Μια ειλικρινή συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η γοητευτική Νάντια Μπουλέ στο περιοδικό People.

Eδώ και λίγο καιρό, η ηθοποιός και παρουσιάστρια μετακόμισε σε νέο σπίτι.

"Ως σπιτόγατα, όπως σου είπα και πριν, είμαι πολύ του χουχουλιάσματος, μου αρέσει να μαγειρεύω και να φροντίζω τον άνθρωπό μου. Ξέρεις, όμως, τι γίνεται με τη συγκατοίκηση; Όταν είσαι καλά με το σύντροφό σου, είναι υπέροχο πράγμα. Όταν, όμως, η σχέση δεν πάει καλά, είναι μαρτύριο και βασανιστήριο, διότι βιώνεις μια δύσκολη κατάσταση στον προσωπικό σου χώρο. Τη συγκατοίκηση δεν τη φοβάμαι γιατί είναι κάτι που εύκολα μπορεί να αλλάξει. Το γάμο φοβάμαι και τις μόνιμες δεσμεύσεις", αναφέρει χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ στο People.

"Προέρχομαι από ένα σπίτι με χωρισμένους γονείς και βίωσα δύσκολα το διαζύγιό τους. Δεν ήταν ωραία περίοδος και το έχω μέσα μου ως τραύμα. Εξάλλου, έχουν αλλάξει κι οι εποχές. Σε λίγες μέρες μπαίνουμε στο 2018 και πλέον δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο να παντρευτείς με έναν άνθρωπο για να κάνεις οικογένεια. Θα έκανα παιδί και χωρίς να υπάρχει γάμος".

Πόσο άμεσα θα έβλεπε τον εαυτό της μαμά; «Δεν σκέφτομαι να κάνω άμεσα οικογένεια και παιδί. Το καμπανάκι της μητρότητας μόλις πατήσεις τα τριάντα χτυπάει σε όλους τους άλλους, εκτός από μένα! Ο μπαμπάς μου, για παράδειγμα, μου λέει πως είμαι στη σωστή ηλικία για να κάνω ένα παιδί. Εγώ, όμως, περνάω την πιο δημιουργική μου φάση και δεν αγχώνομαι καθόλου για τέτοιου είδους θέματα. Ένα παιδί όταν έρχεται στον κόσμο φέρνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή, κι εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω πως έχω άλλα πράγματα να κάνω πρώτα. Και δεν το λέω εγωιστικά. Απλά αισθάνομαι πως ο άνθρωπος πρέπει να αφιερώνει ένα διάστημα στον εαυτό του για να καλύψει όνειρα, απωθημένα και επιδιώξεις, ώστε να πει μέσα του ότι προσπάθησε για όσα ήθελε, ασχέτως αν τα καταφέρει ή όχι. Και ύστερα, έχοντας φορτίσει την μπαταρία της ύπαρξής του, να μπορεί να δώσει τα πάντα σε ένα πλάσμα που θα έρθει. Είναι καταστροφή και λάθος να κάνεις οικογένεια όταν δεν έχεις καλύψει τα δικά σου κενά, γιατί θα κουβαλάς μια ζωή τα απωθημένα σου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ