Χτενίσματα με κορδέλα: Ιδέες για κάθε μήκος μαλλιών και περίσταση (ΦΩΤΟ)

Προσθέτει θυληκότητα και στυλ ... κάτι ήξερε η Μπριζίτ Μπαρντό

Η κορδέλα αποτελεί ένα από τα πιο απλά, αλλά πολύ εντυπωσιακά αξεσουάρ που μπορούν να αναβαθμίσουν εντυπωσιακά ακόμη και το πιο απλό χτένισμα. Χρησιμοποιήστε την λοιπόν για να στολίσετε τα μαλλιά και να δώσετε μια ωραία, παιχνιδιάρικη νότα στο σύνολο σας.

Επιλέξτε όποιο χρώμα σας αρέσει και ταιριάζει τόσο με τα ρούχα που έχετε επιλέξει να φορέσετε, όσο και με τους τόνους του δέρματος και των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, φορέστε τη και δημιουργήστε εκπληκτικά χτενίσματα με κορδέλα κατάλληλα για κάθε περίσταση. Αν θέλετε μπορείτε να διαλέξετε και μια printed κορδέλα με ρίγες, πουά, φλοράλ σχέδια. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι επίσης και το υλικό από το οποίο έχει κατασκευαστεί η κορδέλα. Υπάρχουν σατέν, βελούδινες, βαμβακερές, διάφανες κλπ κορδέλες που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα απλό χτένισμα σε κάτι εκθαμβωτικό.

Από τα μαλλιά κάτω μέχρι το πιο εντυπωσιακό updo, η κορδέλα μπορεί να αποτελέσει την λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά. Ακολουθούν μερικές υπέροχες προτάσεις για χτενίσματα στολισμένα με κορδέλα που μπορούν να φορεθούν καθημερινά, αλλά και σε πιο επίσημες εμφανίσεις, όπως οι γιορτές ή ένας γάμος.

Γιατί λοιπόν να μην κάνετε ένα υπέροχο γιορτινό χτένισμα με κορδέλα για το ρεβεγιόν ή τις επίσημες εκδηλώσεις που θα παρευρεθείτε;

Χτενίσματα με τα μαλλιά κάτω και κορδέλα:

Χτενίσματα με κορδέλα (4)Χτενίσματα με κορδέλα (2)Χτενίσματα με κορδέλα (3)

Μια απλή πρόταση για να απογειώσετε τις ανάλαφρες μπούκλες, τα κυματιστά ή τα ίσια σας μαλλιά είναι η χρήση μιας κορδέλας, συνήθως φαρδιάς, ως στέκα. Το συγκεκριμένο χτένισμα δεν απαιτεί να έχουν μήκος τα μαλλιά. Μπορεί να δημιουργηθεί ακόμη και με ένα εντυπωσιακό pixie. Περάστε λοιπόν την κορδέλα στο επάνω μέρος του κεφαλιού και δέστε την κάτω από τα μαλλιά σας στο ύψος του σβέρκου. Αν έχετε φράντζα, τραβήξτε την πίσω ή αφήστε την να πέσει μπροστά από την κορδέλα. Έτσι, με πολύ απλά βήματα, μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα χτενίσματα με κορδέλα.

Αλογοουρές κάθε μορφής στολισμένες με κορδέλα:

Χτενίσματα με κορδέλα (7)Χτενίσματα με κορδέλα (13)Χτενίσματα με κορδέλα (11)

Χτενίσματα με κορδέλα (12)Χτενίσματα με κορδέλα (5)Χτενίσματα με κορδέλα (10)

Χτενίσματα με κορδέλα (9)Χτενίσματα με κορδέλα (8)Χτενίσματα με κορδέλα (6)

Η αλογοουρά, που αποτελεί μια από τις πιο εύκολες, αλλά εντυπωσιακές λύσεις για χτενίσματα, μπορεί να αλλάξει πλήρως μορφή αν στολιστεί με μια κορδέλα. Πιάστε λοιπόν τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή ή ψηλή αλογοουρά και δέστε γύρω από το λαστιχάκι έναν φιόγκο με μια κορδέλα. Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε το ίδιο με οποιαδήποτε παραλλαγή αλογοουράς. Πρόκειται για ένα χτένισμα ιδανικό για κάθε μήκος μαλλιών και κάθε τύπο τρίχας.

Χτενίσματα με κορδέλα και πλεξούδα:

Χτενίσματα με κορδέλα (17)Χτενίσματα με κορδέλα (15)Χτενίσματα με κορδέλα (18)

Χτενίσματα με κορδέλα (14)Χτενίσματα με κορδέλα (19)Χτενίσματα με κορδέλα (16)

Οποιαδήποτε μορφή πλεξούδας, από τα boxer braids και την απλή κλασσική γαλλική πλεξούδα μέχρι την πλάγια ή πλεξούδα σχοινί, είναι ιδανική για να στολιστεί με μια κορδέλα. Χρησιμοποιήστε την λοιπόν και ανανεώστε τα μαλλιά σας με τον πιο απλό και χρωματιστό τρόπο. Βάλτε την στο τέλος της πλεξούδας ή πλέξτε την μέσα της και κάντε ένα εκπληκτικό και απλό χτένισμα με κορδέλα ιδανικό για κάθε ώρα και στιγμή. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που λατρεύουν τόσο τα μικρά κορίτσια, όσο και τα μεγαλύτερα. Αποπνέει ρομαντισμό και θηλυκότητα και είναι πολύ κομψό.

Half up διακοσμημένα με κορδέλες:

Χτενίσματα με κορδέλα (22)Χτενίσματα με κορδέλα (24)Χτενίσματα με κορδέλα (27)

Χτενίσματα με κορδέλα (21)Χτενίσματα με κορδέλα (28)Χτενίσματα με κορδέλα (25)

Χτενίσματα με κορδέλα (26)Χτενίσματα με κορδέλα (23)Χτενίσματα με κορδέλα (20)

Ένα μισό πάνω μισό κάτω πιάσιμο των μαλλιών μπορεί να γίνει άκρως πιο εντυπωσιακό με την βοήθεια μιας κορδέλας. Πλέξτε την μέσα στα μαλλιά σας ή χρησιμοποιήστε την για να δέσετε τα μισά μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ο φιόγκος που μπορείτε να δημιουργήσετε με την κορδέλα θα δώσει μια ρομαντική και κομψή όψη στο απλό κατά τα άλλα χτένισμα σας.

Χαμηλός κότσος πλεγμένος ή πλαισιωμένος από κορδέλα:

Χτενίσματα με κορδέλα (31)Χτενίσματα με κορδέλα (33)Χτενίσματα με κορδέλα (30)

Χτενίσματα με κορδέλα (29)Χτενίσματα με κορδέλα (34)Χτενίσματα με κορδέλα (32)

Οι χαμηλοί κότσοι, απλοί ή με πλεξούδα αποτελούν μια υπέροχη ιδέα για κάθε περίσταση. Είναι ιδανικοί για την δουλειά, το σχολείο ή τη βόλτα, όπως και για τις επίσημες εκδηλώσεις και τις γιορτινές εμφανίσεις σας. Βάζοντας μια κορδέλα σαν στέκα στα μαλλιά σας μπορείτε να κάνετε ακόμη και το πιο απλό σχέδιο χαμηλού κότσου εντυπωσιακό. Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε αυτό το απλό κι όμως πολύ όμορφο αξεσουάρ για να το πλέξετε μέσα στην πλεξούδα ή τον κότσο σας γενικότερα.

Κορδέλα στα μαλλιά στολίζοντας έναν ψηλό κότσο:

Η κορδέλα σαν στέκα αποτελούσε την δεκαετία του ’20, αλλά και του ’60 μια αγαπημένη επιλογή αξεσουάρ για τα μαλλιά. Την φορούσαν όλες οι γυναίκες, ασχέτως με το μήκος των μαλλιών τους. Οι ψηλοί κότσοι με όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού ή με πλεξούδα topdo μπορούν να απογειωθούν με την βοήθεια μιας κορδέλας. Δημιουργήστε λοιπόν χτενίσματα με κορδέλα και όγκο και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Updo με κορδέλα:

Χτενίσματα με κορδέλα (41)Χτενίσματα με κορδέλα (43)Χτενίσματα με κορδέλα (45)

 Τέλος το αγαπημένο μας και πάντα ενημερωμένο beaute την Κυριακή λέει ότι εδιαφέροντα χτενίσματα με κορδέλα είναι και τα updo. Απλά ή συνδυασμένα με οποιαδήποτε μορφή πλεξούδας, τα updo μπορούν να ολοκληρώσουν την εμφάνιση σας με τον πιο όμορφο και chic τρόπο. Αν τους προσθέσετε και μια ακόμη υπέροχη πινελιά με μια χρωματιστή κορδέλα μπορείτε να εντυπωσιάσετε τα πλήθη.

Χτενίσματα με κορδέλα (46)Χτενίσματα με κορδέλα (42)Χτενίσματα με κορδέλα (44)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ