Γερμανίδα θαυμάστρια της Μέρκελ εξοργίζει: Ποζάρει ημίγυμνη πάνω στον σταυρό

Η Σοφία Τομάλα είναι μία από τις διασημότερες και δημοφιλέστερες τηλεπερσόνες στη Γερμανία.

Είναι μοντέλο και ηθοποιός και το όνομά της έγινε ευρύτερα γνωστό με τη συμμετοχή της στη γερμανική εκδοχή του «Dancing with the stars». Πρόσφατα αποτέλεσε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τα γερμανικά ΜΜΕ, αποκαλύπτοντας πως είναι μεγάλη θαυμάστρια της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, ενώ είναι μέλος του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών τα τελευταία πέντε χρόνια.

Αυτή τη φορά, η Σοφία Τομάλα τραβά πάνω της την προσοχή λόγω μίας φωτογράφισής της που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Φωτογραφήθηκε ημίγυμνη πάνω σε σταυρό, αναπαριστώντας τη Σταύρωση του Ιησού και ανήρτησε τις φωτογραφίες στο Instagram. Η φωτογράφιση έγινε στο πλαίσιο διαφήμισης online πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών, με το σλόγκαν «Τα Χριστούγεννα γίνονται τώρα ομορφότερα».


Απαντώντας στους επικριτές της μέσω της εφημερίδας «Bild», η Σοφία Τομάλα δήλωσε: «η πίστη δεν σημαίνει για μένα τίποτα. Πιστεύω σε μένα και πιστεύω στο κάρμα. Στο καλό και το κακό. Όταν έχει κάποιος ως αρχή να είναι καλός απέναντι στους άλλους ανθρώπους, τότε αυτή είναι δική μου πίστη» και προσέθεσε: «είμαι μεγαλωμένη σε οικογένεια της ανατολικής Γερμανίας, όπου ο θεσμός της Εκκλησίας δεν είναι τόσο ισχυρός. Σέβομαι όμως όλους όσοι τιμούν την πίστη τους».

 

Ο πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής των Καθολικών της Γερμανίας σχολίασε τη φωτογράφιση σημειώνοντας πως «είναι κακόγουστη και χαζή. Αυτό δεν είναι τέχνη. Άλλοι καλλιτέχνες έσπασαν πολύ πιο έξυπνα αυτό το ταμπού. Είναι αξιολύπητο το γεγονός ότι μια επιχείρηση πιστεύει ότι μπορεί να διαφημιστεί μέσα από την προσβολή των θρησκευτικών αισθημάτων».

Βέβαια, δεκάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου έχουν αντίθετη γνώμη. Είναι ενδεικτικό πως η ανάρτηση της Τομάλα στο Instagram συγκέντρωσε περισσότερα από 30.000 likes μέσα σε λίγες ώρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ