18χρονη Ολλανδέζα κούκλα βρέθηκε νεκρή σε πάρτι για swingers - "Την δολοφόνησαν" λένε οι γονείς... Φωτό

Μετά από ένα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων, η πανέμορφη κοπέλα έπεσε γυμνή από το μπαλκόνι 20ου ορόφου.

Ο λόγος για το μοντέλο από την Ολλανδή Ιβάνα Σμιτ, η οποίσ ήταν πολύ γνωστό μοντέλο στη Μαλαισία όπου κσι είχε μετακομίσει με τους γονείς της σε ηλικίσ πέντε ετών. 

Η άτυχη κοπέλα, την περασμένη Πέμπτη, επισκέφθηκε το πάρτι ενός ζευγαριού στον 20ο όροφο του συγκροτήματος κατοικιών, όπου διέμενε στην περιοχή Jalang Dang Wangi της Κουάλα Λουμπούρ.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, μυστυριωδώς, το πτώμα της Ιβάνα βρέθηκε γυμνό, αφότου έπεσε και προσγειώθηκε στο μπαλκόνι του έκτου ορόφου.  

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνηγορούν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, οικοδεσπότες του swinger πάρτι ήταν ο εύπορος αμερικανός Alexander Amado Johnson και η ινδονήσια σύζυγός του Luna. 

Η οικογένεια της Ivana έχει εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τη φύση του θανάτου της, ενώ  η έρευνα και οι ανακρίσεις συνεχίζονται καθώς συλλέγονται επιπλέον στοιχεία.  

Όπως αναφέρουν πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ, το μοντέλο έστειλε στον φίλο της μια selfie με την Luna στις 7.30 το απόγευμα.  Η ώρα θανάτου της προσδιορίζεται περίπου στις 10 το βράδυ, αλλά το σώμα της βρέθηκε τουλάχιστον πέντε ώρες αργότερα...

Σύμφωνα, τέλος, με την οικογένειά της βρέθηκαν στο αίμα της αλκοόλ και ecstasy. "Αυτά δεν είναι χάπια που πηγαίνεις για ύπνο. Υπάρχουν ερωτηματικά. Τα ρούχα της βρέθηκαν, αλλά όχι τα παπούτσια και τα εσώρουχά της. Η αστυνομία δεν κοίταξε το κινητό της. Δεν αποκαλύπτει αν πήρε ναρκωτικά όσο ήταν ζωντανή. Θέλουμε πλήρη έρευνα", δήλωσε ο θείος του μοντέλου, Fred Agenjo. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ