Η Πάμελα Άντερσον σπάει τη σιωπή της & μιλά για τη σχέσης της με τον ιδρυτή των Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ

Το αστέρι του «Baywatch» Πάμελα Άντερσον, σπάει τη σιωπή της και μιλά για τη σχέσης της με τον ιδρυτή των Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ.

«Δε θα έλεγα ότι είναι ρομαντική, αλλά είμαστε πολύ κοντά» είπε στην εκπομπή της Μέγκιν Κέλι «Megan Kelly Today».

Η Πάμελα Άντερσον επιβεβαίωσε ότι γνωρίστηκε με τον Ασάνζ μέσω της σχεδιάστριας μόδας Βιβιάν Γουέστγουντ κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο, όπου κατοικεί.

Ο λόγος για την επίσκεψη της, ήταν ότι ήθελε να μάθει περισσότερα για το πώς να είναι μία αποτελεσματική ακτιβίστρια, λέει στη συνέντευξή της.

Ο Ασάνζ βρισκόταν στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στην Αγγλία εδώ και πέντε χρόνια. Ο ιδρυτής των Wikileaks κατέφυγε στην πρεσβεία όταν κατηγορήθηκε για βιασμό στη Σουηδία το 2010.

«Ζει σε πολύ μικρό χώρο. Ποτέ δεν βλέπει το φως του ήλιου. Δεν μπορεί ποτέ να βγει έξω. Δεν πηγαίνει κοντά στα παράθυρα, εκτός όταν βγει στο μπαλκόνι κάποια στιγμή, σπάνια, λέει η 50χρονη ηθοποιός και συνεχίζει...


«Εγώ συνήθως μένω εκεί για τέσσερις ώρες κάθε φορά και τον βλέπω. Χαίρεται όταν με βλέπει και είναι πολύ λυπημένος όταν φεύγω», αποκαλύπτει στην τηλεοπτική συνέντευξη.

Όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής την ρώτησε για τις σκέψεις της σχετικά με αυτούς τους βιασμούς, η Άντερσον απάντησε: «Αν διαβάσετε τις αναφορές και τα ευρήματα του ΟΗΕ, θα δείτει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για βιασμό».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ