Σάλος στην Ινδία: Νέος Κτηνώδης βιασμός και δολοφονία 6χρονης μικρούλας

Οργή στην κοινή γνώμη - Η αστυνομία ανακρίνει τους ύποπτους

Μεγαλώνει η λίστα των αποτρόπαιων εγκλημάτων σε βάρος μικρών κοριτσιών στην Ινδία. Οργή έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη ο κτηνώδης βιασμός και η δολοφονία ενός εξάχρονου κοριτσιού.

Η σορός του παιδιού βρέθηκε κοντά στο σπίτι του, από όπου το είχαν απαγάγει το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου.  Τα τραύματα που έφερε το άτυχο κορίτσι ήταν τόσο τρομακτικά που θύμισαν σε πολύ κόσμο τον προ πενταετίας ομαδικό βιασμό μιας 23χρονης γυναίκας σε λεωφορείο στο Δελχί.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών του βιασμού και της άγριας δολοφονίας του άτυχου κοριτσιού, στο βόρειο κρατίδιο Χαριάνα της Ινδίας.

Οι αρχές προσήγαγαν τρία άτομα, συγγενείς του πατέρα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, με την οικογένεια να ζητάει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Έστειλαν, μάλιστα, τελεσίγραφο ότι αν οι αρχές δεν εξιχνιάσουν την υπόθεση μέσα στις επόμενες μέρες, θα κλιμακώσουν τις διαμαρτυρίες τους.

Η μητέρα της 6χρονης μικρής δήλωσε στο BBC ότι έχουν περάσει 24 ώρες χωρίς καμία σύλληψη. Τόνισε ότι θέλουν να αποδοθεί η δικαιοσύνη και ζητούν να εμπλακούν στην έρευνα οι ομοσπονδιακές αρχές καθώς δεν έχουν εμπιστοσύνη στην τοπική αστυνομία

Ο πατέρας της 6χρονης δήλωσε ότι το βράδυ που απήγαγαν το παιδί του έλειπε στη δουλειά του. Η σύζυγός του συνειδητοποίησε ότι έλειπε ένα από τα παιδιά του το επόμενο πρωινό. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, δύο αγόρια και το κοριτσάκι που δολοφονήθηκε. 

Η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει μια ειδική ομάδα έρευνας, καθώς ασκούνται δημόσιες πιέσεις στις αρχές για να εντοπίζουν τους υπεύθυνους για το έγκλημα. Οι ντόπιοι, συμπεριλαμβανομένων των ακτιβιστών και των πολιτικών ηγετών της περιοχής, συγκεντρώθηκαν στο χωριό για να διαμαρτυρηθούν.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ