Καβγάδισε ο Πιστόριους μέσα στη φυλακή για ένα τηλέφωνο: Εκνευρισμένος μετά τον υπερδιπλασιασμό της ποινής

Ο παραολυμπιονίκης που εκτίει ποινή για τη δολοφονία της συζύγου του φαίνεται πως ενεπλάκη σε καβγά στην ουρά για τον τηλεφωνικό θάλαμο των φυλακών στη Νότιο Αφρική.

Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Όσκαρ Πιστόριους να ξεκινά τον καβγά, κάτι που αν αποδειχθεί ίσως έχει σημαντικές συνέπειες για την συνέχεια της παραμονής του στη φυλακή.


"Αν ο Όσκαρ Πιστόριους αποδειχθεί ένοχος, θα μπορούσε να χάσει τα όποια προνόμια έχει και να μην χαρακτηρίζεται πλέον 'χαμηλής επικινδυνότητας' κρατούμενος" δηλώνουν εκπρόσωποι της φυλακής στην Daily Mail. 


Ο αθλητής
βρίσκεται σε φυλακές ειδικού σκοπού όπου εκτίουν την ποινή τους άνθρωποι με ειδικές ανάγκες ή διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού για την προστασία τους.
Ο Πιστόριους βρίσκεται στη φυλακή από πέρυσι τον Ιούλιο εκτίοντας ποινή κάθειρξης έξι ετών, αφού κρίθηκε ένοχος σε δεύτερο βαθμό για τον φόνο της Στέενκαμπ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2013, σε μια υπόθεση που είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Αρχικά είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία και είχε καταδικαστεί σε πενταετή κάθειρξη.

Νέα ποινή για τον Όσκαρ Πιστόριους

Ο Όσκαρ Πιστόριους είδε την ποινή του να αυξάνεται τον περασμένο μήνα για τη δολοφονία της κοπέλα του Ρίβα Στέενκαμπ. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η ποινή του να αλλάξει σε 13 χρόνια φυλακή, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Dailymail.

Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου έγινε δεκτή με ικανοποίηση στην πατρίδα του από απλούς πολίτες αλλά και τους συγγενείς της Ρίβα Στέενκαμπ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ