Άλλη μια παγκόσμια διάκριση για τον Κώστα Κεντέρη: Το ξενοδοχείο του στο Πάπιγκο ψηφίστηκε ως το καλύτερο ορεινό θέρετρο στη Νότια Ευρώπη (ΦΩΤΟ)

Επιλέχθηκε ανάμεσα σε 180 luxury hotels από 80 χώρες

Μεγάλη διάκριση για το ξενοδοχείο του χρυσού ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη στο Μικρό Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια.Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa πρεσβευτής του Ελληνικού Ορεινού Τουρισμού στα Παγκόσμια Βραβεία World Luxury Hotel Awards 2017 ψηφίσθηκε ως το Καλύτερο Ορεινό Θέρετρο στην Νότια Ευρώπη.

Σε μια φαντασμαγορική τελετή που διεξήχθη στις 2 Δεκεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Kulm, στο St. Moritz της Ελβετίας και καλύφθηκε τηλεοπτικά από το κανάλι France24, περισσότεροι από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες ψήφισαν σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων και επέλεξαν τους νικητές.

Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa διακρίθηκε και ψηφίσθηκε ως το καλύτερο ορεινό θέρετρο στην Νότια Ευρώπη. 180 luxury hotels από 80 χώρες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα βραβεία World Luxury Hotel Awards στις κατηγορίες ξενοδοχείων που προβάλλουν τα μοναδικά σημεία πώλησης καθώς επίσης και τους προορισμούς τους.

Το βραβείο παρέλαβε η Έλσα Έξαρχου – Κεντέρη, σύζυγος του ολυμπιονίκη και hotel Manager του Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa.

Το συγκρότημα των ιστορικών κτιρίων που συνθέτουν το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa βρίσκεται μέσα στην καρδιά του Παγκόσμιου Γεωπαρκου Βίκου-Αώου και Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, στα Ζαγοροχώρια.

Τα World Luxury Hotel Awards είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που ορίζεται ως τα Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας ανά την υφήλιο,επιλέγοντας τα κορυφαία ξενοδοχεία αναγνωρίζοντας τις παροχές παγκόσμιας κλάσης και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που παρέχεται στους επισκέπτες. Ο θεσμός των Παγκόσμιων Βραβείων World Luxury Hotel Awards, που ιδρύθηκε το 2006,είναι το κορυφαίο επίτευγμα της βιομηχανίας πολυτελών ξενοδοχείων που προσφέρει διεθνή αναγνώριση τόσο στα ίδια τα ξενοδοχεία όσο και στις χώρες από όπου προέρχονται.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Άψογη φιλοξενία  ιστορία και πολυτέλεια

Το ΄Μικρό Πάπιγκο…1700 ' Ηotel & Spa' βρήκε τη θέση του και πήρε το όνομα του από το αναπαλαιωμένο οίκημα και 1ο κτίριο του συγκροτήματος, το οποίο χρονολογείται από το 1700 και αποτελεί μύθο από μόνο του.
Σημειολογικά 1700 είναι επίσης και τα είδη σπάνιας χλωρίδας και πανίδας που συναντώνται στον Εθνικό Δρυμό Βίκου – Αώου .


Από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα μπείτε στο lobby του Mikro Papigo 1700 Hotel and Spa θα καταλάβετε πόσο διαφορετικά προσεγγίζουμε την έννοια της φιλοξενίας… Θα αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας..

Δεν υπάρχει stand reception, δεν ισχύει τίποτε το στημένο από όσα μέχρι τώρα γνωρίζατε.

To Check in επιτρέπεται οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος, στο lobby στο εστιατόριο ή στο δωμάτιο σας ήδη χαλαρώνοντας. Είναι τόσο απλό να νιώσει κάποιος άνετα.

Δωμάτια και σουίτες

Το «Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa» αποτελείται από τέσσερα κτίρια, παραμένει ανοιχτό όλο τον χρόνο και διαθέτει 29 δωμάτια και σουίτες, χώρους σπα με σάουνα, χαμάμ και πισίνα.

Η διακόσμηση είναι εντυπωσιακή, με πανάκριβες καμπυλωτές πλαστικές καρέκλες, γυάλινα τραπέζια, μπαμπού λεπτομέρειες που φέρουν τις υπογραφές των πιο γνωστών designers του εξωτερικού.

Info:

Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel and Spa
Ζαγόρι, Hπειρος
t: +302653041179
f: +302653042266 info@mikropapigo.gr

Το άρθρο δημοσιεύθηκε και στο MadeinGreeceNews

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ