Κι όμως, αυτό θα είναι το απίστευτο Food Trend του 2018! Το επιβεβαιώνει και ο Άκης Πετρετζίκης

Κανείς δεν το περιμένει, οι ειδικοί όμως το βλέπουν... να έρχεται!

Σύμφωνα με τον όμιλο Baum+Whiteman, μια συμβουλευτική εταιρία εστιατορίων η οποία εδρεύει στη Νέα Υόρκη, η μεγαλύτερη τάση στον κόσμο της γαστρονομίας (αλλά και γενικότερα της διατροφής) τη χρονιά που μας έρχεται είναι μία: Η στροφή σε μία πιο... φυτική διατροφή!

Κατά τα λεγόμενα των ειδικών, η συγκεκριμένη αλλαγή όσον αφορά τις διατροφικές συνήθειες των Αμερικανών, έχει ήδη ξεκινήσει από το 2017 και διαρκώς κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Βάσει στοιχείων, το 31% των Αμερικανών ήδη αποφεύγει την κατανάλωση κρέατος κάποιες ημέρες της εβδομάδας, ενώ το 35% προσπαθεί να λαμβάνει πρωτεΐνες από άλλες πηγές τροφίμων, και όχι από το κόκκινο κρέας.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη παραγωγή των vegan προϊόντων, πιθανόν, σηματοδοτεί μια νέα εποχή όσον αφορά τις διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων. Μία εποχή περισσότερο «πράσινη», η οποία αναμένεται να αφήσει το στίγμα της στη νέα χρονιά.

Αν η ιδέα σου αρέσει, εδώ θα βρεις αμέτρητες vegetarian επιλογές, ενώ εδώ μπορείς να ανακαλύψεις όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις σχετικά με τη vegan διατροφή. Ναι, είναι δύο πράγματα εντελώς διαφορετικά, τα οποία όμως κινούνται αμφότερα σε...  πράσινες αποχρώσεις :-)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ