Χτύπησε ξανά ο έρωτας την πόρτα της Σοφίας Παυλίδου; Νέα αρχή για την πανέμορφη πρωταγωνίστρια...

Αποτελεί σίγουρα μια από τις πλέον γοητευτικές και εντυπωσιακές παρουσίες της εγχώριας showbiz.

Ο λόγος για την Σοφία Παυλίδου, η οποία φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένη ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της από τον Χρήστο Φερεντίνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, η ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νεαρού άντρα, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στα social media. Πρόκειται για τον συγγραφέα, Δημήτρη, ο οποίος είναι γνωστός στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο “Degaminiotis”.

Οι δύο τους προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, παρόλα αυτά δεν αποφεύγουν τις κοινές εξόδους. Μάλιστα, πρόσφατα βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί παρέα με τους συντελεστές της παράστασης, Πετάει, Πετάει, στην οποία συμμετέχει η ηθοποιός.

Άτομο από το περιβάλλον της Παυλίδου, τόνισε στην εφημερίδα: “Έχουν απίστευτη χημεία. Συμπληρώνει ιδανικά ο ένας τον άλλον. Το χιούμορ και η αυθεντικότητα του Δημήτρη ήταν τα δύο στοιχεία που γοήτευσαν την Σοφία. Είχε την ανάγκη από έναν άνθρωπο που την καταλαβαίνει και συμμερίζεται τις ανησυχίες της και τον βρήκε. Απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Περνούν ευχάριστα μαζί και έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ