Εκτός "Bohemian Rapsody" ο Bryan Singer- Κύκλωμα παιδεραστίας πίσω από την απόλυση του;

Η Fox ανακοίνωσε την απόλυση του

Με μία λιτή ανακοίνωση η Fox ανακοίνωσε την απόλυση του σκηνοθέτη Μπράιαν Σίνγκερ, από την ταινία "Βοhemian Rhapsody". Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική παραγωγή που εξιστορεί την ιστορία των Queen και του μεγάλου Φρέντι Μέρκιουρι, δεν θα γίνει υπό την σκηνοθετική μπαγκέτα  του Σίνγκερ.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Hollywood Reporter, ο Σίνγκερ απολύθηκε γιατί  εξαφανίστηκε από τα γυρίσματα και φέρεται να ήρθε σε αντιπαράθεση με τον πρωταγωνιστή, Ράμι Μάλεκ, ο οποίος υποδύεται στην ταινία τον Φρέντι Μέρκιουρι, και με άλλους συντελεστές της σειράς.

Ο Μάλεκ διαμαρτυρήθηκε στο στούντιο, κατηγορώντας τον Σίνγκερ για αναξιοπιστία και αντιεπαγγελματισμό. Η αυξανόμενη ένταση οδήγησε σε οξεία αντιπαράθεση τους Σίνγκερ και Μάλεκ και αν και δεν έφτασαν να 'πιαστούν στα χέρια", φήμες θέλουν τον Σίνγκερ να πέταξε στον Μάλεκ ένα αντικείμενο.

Όπως αναφέρει  το "The Hollywood Reporter" ο Σίνγκερ "έλειπε κατά τη διάρκεια της παραγωγής σε αρκετές περιπτώσεις" και δεν επέστρεψε στα γυρίσματα μετά την αργία της Ημέρας των Ευχαριστιών. Ο κινηματογραφιστής, Τόμας Νιούτον Σίγκελ φαίνεται πως κλήθηκε να τον αναπληρώσει.

Πηγή  ανέφερε ότι ο Τομ Χολάντερ, ο οποίος υποδύεται τον Τζιμ Μπιτς, έφυγε από την ταινία λόγω της συμπεριφοράς του Σίνγκερ, αλλά πείστηκε να επιστρέψει.

Μια άλλη πηγή δήλωσε ότι απομένουν περίπου δύο εβδομάδες γυρισμάτων για να ολοκληρωθεί η ταινία και ότι το στούντιο μπορεί να αποταθεί σε μέλος του τωρινού κινηματογραφικού συνεργείου και όχι να προσλάβει νέο σκηνοθέτη.

“Το Bohemian Rhapsody είναι μια δουλειά που υπερασπίστηκα με πάθος" δήλωσε ο  Σίνγκερ σε ανακοίνωση του προς το The Hollywood Reporter. "Με λιγότερες από τρεις εβδομάδες γυρισμάτων να έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η παραγωγή ζήτησα από τη Fox κάποιες μέρες άδεια για να επιστρέψω στις ΗΠΑ (σσ. τα γυρίσματα της ταινίας γίνονται στο Λονδίνο) ώστε να ανταποκριθώ σε οικογενειακές υποχρέωσεις και να είμαι στο πλευρό των γονιών μου που έχουν πρόβλημα υγείας... Δυστυχώς το studio αρνήθηκε να με διευκολύνει και με απέλυσε. Αυτό δεν ήταν δική μου επιλογή ούτε είχα και λόγο επάνω σε αυτή" τόνισε.

Ο Σίνγκερ επίσης διέψευσε ότι τσακώθηκε με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Μάλεκ. "Αν και είχαμε δημιουργικές διαφωνίες στα γυρίσματα τόσο εγώ όσο και ο Ραμί τις αφήσαμε πίσω μας και συνεχίσαμε τη συνεργασία μας" αναφέρει. "Δεν θέλησα τίποτα άλλο παρά να μου δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρώσω την ταινία και να τιμήσω την κληρονομιά των Queen αλλά η Fox δεν μου το επέτρεψε γιατί θέλησα να βάλω προτεραιότητα την υγεία μου και την υγεία των αγαπημένων μου ανθρώπων".

Ο Σίνγκερ, λένε οι  "κακές γλώσσες" στο Χόλιγουντ, φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα παιδεραστίας μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις που ξεκίνησαν μετά το σκάνδαλο Γουάινστιν.Το 1999 έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση εις βάρος 17χρονου αγοριού. Ο ίδιος έχει αρνηθεί το συμβάν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ