Story οf the day: 58χρονος καθάριζε στάβλους και έγινε ιδιοκτήτης 15 καταστημάτων με 1.700 υπαλλήλους (Φωτό & Βίντεο)

Tο απόλυτο success story βιώνει ο Πολ Κρόκερ σε μια ζωή βγαλμένη από κινηματογραφικό φιλμ.

Μερικά χρόνια νωρίτερα, ο 58χρονος σήμερα Πολ δεν πίστευε πως εκεί που έβγαζε 25 δολάρια την εβδομάδα θα γινόταν ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων McDonald’s.

Ο Πολ Κρόκερ ξεκίνησε να δουλεύει από τα 14 του, έτσι ώστε να μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένεια και να έχει το χαρτζιλίκι του. Ο ίδιος βρήκε μία δουλειά σε έναν στάβλο όπου καθάριζε τις ακαθαρσίες των αλόγων, βγάζοντας έτσι περίπου 100 δολάρια τον μήνα.

Σύμφωνα με την βρετανική Mirror, με την δουλειά να είχε πλάκα για εκείνον μόνο όταν ίππευε τα άλογα, ο Πολ κάποια στιγμή μετακόμισε με την οικογένεια του και μαζί με τον πατέρα του άνοιξε ένα βενζινάδικο, το οποίο στην συνέχεια έμελλε να γίνει κατάστημα McDonald’s.

 

 

Ο 58χρονος άνδρας νόμιζε στην αρχή του επιχειρηματικού αυτού βήματος πως αυτή η αλλαγή θα τον οδηγούσε στην αποτυχία.

“Αρχικά ήταν, όπως και κάθε νέα προσπάθεια, ένα βήμα πίσω για μένα. Έπρεπε να ξεκινήσω πάλι από την αρχή, σε όρους διοίκησης. Έπρεπε να δουλεύω περισσότερο, καθώς υπήρχε περισσότερη δουλειά αλλά και μεγαλύτερο ρίσκο”.

Το δύσκολο ξεκίνημα κράτησε για καιρό, ο Κρόκερ όμως με την σκληρή δουλειά και το επιχειρηματικό του δαιμόνιο κατάφερε και άνοιξε ακόμη 15 εστιατόρια.

Σήμερα στον Πολ ανήκουν όλα τα καταστήματα McDonald’s της πολιτείας του Κεντ, ενώ ο ίδιος είναι εργοδότης 1.700 υπαλλήλων.

Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει τώρα η 25χρονη κόρη του Πολ, η οποία φαίνεται να έχει πάρει το ταλέντο από τον μπαμπά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ