H κηδεία έγινε γιορτή!! Το νεογέννητο τους που θα έθαβαν, ήταν ζωντανό - Απολύθηκαν οι γιατροί!

Έχασαν τη δουλειά τους καθώς ανακοίνωσαν πως το νεογέννητο ήταν νεκρό αν και δεν ίσχυε...

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα σε νοσοκομείο στην Ινδία, όπου το μωρό γεννήθηκε με το δίδυμο αδελφάκι του σε ιδιωτική κλινική του Νέου Δελχί. Το ένα γεννήθηκε νεκρό και το δεύτερο κρίθηκε νεκρό από τους γιατρούς μερικές ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC, οι γονείς διαπίστωσαν πως το παιδί τους ήταν ζωντανό την ώρα που πήγαιναν στην κηδεία.

Όπως ανακοίνωσε η κλινική: “αυτή η αυστηρή ενέργεια έγινε με βάση των συζητήσεών μας με ειδικούς. Καθώς η έρευνα, από ανεξάρτητη επιτροπή στην οποία συμμετέχουν ειδικοί από τον Ιατρικό Σύλλογο της Ινδίας, βρίσκεται σε εξέλιξη, αποφασίσαμε να τερματίσουμε τις υπηρεσίες των δύο θεραπόντων ιατρών”

Η κυβερνητική έρευνα για το περιστατικό επίσης σε εξέλιξη ενώ το νοσοκομείο απέλυσε τους δύο γιατρούς που προχώρησαν στη λαθεμένη ανακοίνωση.

Τα δίδυμα γεννήθηκαν στις 30 Νοεμβρίου και οι γονείς συνειδητοποίησαν πως ένα από τα παιδιά τους ήταν ζωντανά όταν άκουσαν μικρές κραυγές μέσα από την πλαστική τσάντα όπου οι γιατροί τα είχαν τοποθετήσει.

Σύμφωνα με τον σοκαρισμένο παππού των μωρών, έκπληκτη η οικογένεια μετέφερε το νεογέννητο σε κοντινό νοσοκομείο, όπου τους είπαν πως το μωρό τους είναι ακόμα ζωντανό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ