Η ψηλή η κοντή & η αφόρητα σέξι του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί : Nicole Kidman... Reese Witherspoon, Margot Robbie (ΦΩΤΟ)

Λαμπερές παρουσίες και ... συγκινητικές στιγμές στα Gotham Film Awards

Οι μεγαλύτεροι σταρ του Χόλιγουντ έδωσαν "το παρών" στην λαμπερή τελετή των Gotham Film Awards 2017, που έγινε στο Cipriani Wall Street της Νέας Υόρκης.

Στην 27η χρονιά τους τα Gotham Awards δεν έχουν φυσικά τη δύναμη των βραβειών των κριτικών ενώσεων που θα καθορίσουν και τα οσκαρικά αποτελέσματα, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν πετύχει ένα σερί βραβεύσεων («Birdman», «Spotlight», «Moonlight») που έφτασαν μέχρι το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας, έτσι έχουν καταφέρει κάθε χρόνο να συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα αστέρια της έβδομης τέχνης τα οποία λάμπουν δια της παρουσίας τους.

Nicole Kidman

Η τελετή των ετήσιων Gotham Independent Film Awards είχε ένα «mini reunion» της σειράς «Big Little Lies», καθώς η Reese Witherspoon και η Nicole Kidman παρευρέθηκαν μαζί επί σκηνής, όπου η τελευταία παρέλαβε ένα τιμητικό Actress Tribute award.

Reese Witherspoon

Τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί με τις συμπρωταγωνίστριες τους στην τηλεοπτική σειρά – Shailene Woodley, Zoë Kravitz και Laura Dern – ήταν στην απονομή των βραβείων Emmy. Οι δυο οσκαρικές ηθοποιοί έλαμψαν με την παρουσία τους, με την Witherspoon να φορά ένα φόρεμα Oscar de la Renta και κοσμήματα Tiffany & Co, ενώ η Kidman επέλεξε ένα φόρεμα Altuzarra και κοσμήματα Fred Leighton.

Reese Witherspoon, Margot Robbie, Nicole Kidman...toutes les stars aux Gotham Awards

 

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης της Nicole Kidman , η Witherspoon εξέφρασε την αγάπη και τον θαυμασμό της για την Αυστραλή συνάδελφό της, λέγοντας: «Ήμουν μια από τις μεγαλύτερες φανς της όταν είδα μια από τις πρώτες ταινίες της, το “Κρουαζιέρα στην άκρη του τρόμου”», εκθειάζοντας παράλληλα τον δυναμικό και ευάλωτο χαρακτήρα που ερμήνευσε.«Είδα αυτή την ταινία όταν ήμουν κορίτσι και σκέφτηκα πως αυτός είναι ο ήρωας μου, αυτή είναι η γυναίκα που θέλω να είμαι» συμπλήρωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός.

H Kidman όταν το  έλαβε τιμητικό βραβείο και είπε στη φίλη της: «Το να σε ξέρω, είναι να σε αγαπώ», όπως αναφέρει το Elle France

Παρούσα και απαστράπτουσα ήταν και η Margot Robbie, η οποία ήταν υποψήφια για το το βραβείο καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνεία της στην ταινία Tonya. Η Robbie με μαύρο μίντι φόρεμα με έναν ώμο, ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα και κατακόκκινο κραγιόν ήταν η πιο σέξι παρουσία της βραδιάς.

Margot Robbie

Τιμητικό βραβείο πήρε και η Σοφία Κόπολα η οποία εμφανίστηκε (μετά από πολύ καιρό που έχει να εμφανιστεί δημόσια) με μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο.

  Sofia Coppola

Οικοδεσπότης της βραδιάς ο Τζον Κάμερον Μίτσελ μίλησε για γαμημένες εποχές που ζούμε και την απαραίτητη εξίσωση «αν όλες οι ειδήσεις είναι ψεύτικες, τότε όλες οι ιστορίες είναι αληθινές».

«Πρέπει να σιγουρέψουμε πως οι ιστορίες που λέμε είναι καλές. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ μέσα που αφηγούνται ωραίες ιστορίες, ιστορίες με πολυπλοκότητα, ενημέρωση, που διασκεδάζουν τον κόσμο.», είπε.

Η Saoirse Ronan παρέλαβε το βραβείιο καλύτερης ηθοποιού

Τα φετινά βραβεία δόθηκαν στους εξής:

Καλύτερη Ταινία: Να Με Φωνάζεις με το Ονομα Σου (Call me by your Name) του Λούκα Γκουαντανίνο 
Καλύτερο Ντοκιμαντέρ: Strong Island 
Καλύτερος Ηθοποιός: Τζέιμς Φράνκο για το «The Disaster Artist» 
Καλύτερη Ηθοποιός: Σίρσα Ρόναν για το «Lady Bird» 
Καλύτερη Σειρά: Atlanta 
Καλύτερος Σκηνοθέτης: Τζόρνταν Πιλ για το «Τρέξε» 
Πρωτοεμφανιζόμενος Ηθοποιός: Τιμοτέ Σαλαμέ για το «Να Με Φωνάζεις με το Ονομα Σου» 
Καλύτερη Μίνι Σειρά: The Strange Eyes of Dr. Myes 
Καλύτερο Σενάριο: Τζόρνταν Πιλ για το «Τρέξε» 
Καλύτερο Καστ: Mudbound

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ