Βίντεο-Φωτο: Το πιο cool μικροσκοπικό πλωτό σπίτι σας ταξιδεύει ή σας κάνει να ονειρεύεστε!

Ένα πανέμορφο και λειτουργικό πλωτό "παλατάκι"

Αυτή η μικρή πλωτή κατοικία μπορεί να εκπληρώσει τις πιο μεγάλες προσδοκίες όσων ονειρεύονται να ζήσουν δίπλα στο νερό και φυσικά να γίνει το "αντικείμενο του πόθου τους.

Έχει μέγεθος κάτι λιγότερο από 40 τετραγωνικά μέτρα και όμως μοιάζει πριγκιπικό! Διαθέτει δύο βεράντες ,δύο κρεββατοκάμαρες και αρκετό χώρο για να κοιμηθούν έξι άτομα.

Το πλωτό "κουκλόσπιτο" που κατασκευάστηκε από την Harbor Cottage Houseboats στο Somerset του Κέντακι, διαθέτει ανέσεις που θα σας εκπλήξουν.

Επιλέξαμε να διαθέτει τις ανέσεις ενός κανονικού- μεγάλου σπιτιού, επειδή νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να το έβρισκαν "παραμυθένιο" ή χαριτωμένο βλέποντας το, αλλά το 90% από αυτούς δεν θα αποφάσιζε να ζήσει μέσα σε αυτό το σπίτι, αν διαπίστωνε ότι θα τους κάνει δύσκολη τη ζωή" λέει ο ο συνιδιοκτήτης της εταιρείας, Jimmy Hamilton στο CountryLiving.com. "Αυτό που ήθελα ήταν να δημιουργήσω ένα χώρο που να τα έχει όλα. Ένα σπίτι στο οποίο οι άνθρωποι θα θέλουν να ζήσουν και θα μπορούν να ζήσουν άνετα", συνεχίζει.

Η κουζίνα είναι ευρύχωρη και διαθέτει δίπορτο ψυγείο, πολλά και άνετα ντουλάπια, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων, κουζίνα, φούρνο μικροκυμμάτων. Έτσι η νοικοκυρά ή ο σεφ που θα την χρησιμοποιούν δεν θα στερηθούν καμία από τις ανέσεις που έχουν συνηθίσει.

Στο κυρίως  υπνοδωμάτιο υπάρχει ένα τεράστιο κρεββάτι αλλά οι ενοικιαστές αν θέλουν μπορούν να βάλουν το δικό τους ή να βάλουν δύο μονά κρεββάτια. Το μπάνιο πραγματικά θα κάνει όσους μείνουν σε αυτό το σπίτι να νομίζουνν ότι κατοικούν σε μια μεγάλη υπερπολυτελή μεζονέτα.

 

Αυτό το μικρό σπίτι -σκάφος με τις δύο βεράντες και την ταράτσα των 40 τετραγωνικών μέτρων, πραγματικά έχει ότι χρειάζεστε για τις διακοπές και -γιατί όχι- και για μόνιμη διαβίωση λέει ο Jimmy Hamilton

Τα πλωτά σπίτια πάνω σε λίμνες συνήθως είναι ακριβά , ωστόσο ο Jimmy Hamilton πιστεύει ότι άνθρωποι που κατοικούν στο Σιάτλ ή στη Φλόριδα μπορούν να αντέξουν το κόστος. Το μικρό πλωτό σπίτι κοστίζει 99.000 δολάρια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ