Το πιο πολυσυζητημένο βίντεο : Πρίγκηπας Χάρρυ Μέγκαν Μαρκλ δίνουν συνέντευξη & κοιτιούνται συνεχώς στα μάτια (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον αρραβώνα

Ο πρίγκιπας Χάρρυ και η Μέγκαν Μάρκλ, έδωσαν την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον αρραβώνα τους και όπως ήταν αναμενόμενο συζητήθηκε πολύ. Το ζευγάρι μίλησε για την ιστορία της σχέσης τους, και για την αρχή της γνωριμίας τους.

Η στάση του σώματος όπως λένε οι ψυχολόγοι και οι κοινωνιολόγοι προδίδει τις σκέψεις και τα σύναισθήματα μας, και ο Χάρρυ με τη Μέγκαν με τη στάση του σώματος τους, απέδειξαν για άλλη μια φορά πως "ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται." Δεν σταμάτησαν στιγμή καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης να κοιτάζονται με αγάπη στα μάτια και σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης κρατούσαν τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου....... δικαιώνοντας έτσι όσους ισχυριζονται ότι ο αρραβώνας είναι η πιο θερμή και ερωτική περίοδος στη ζωή ενός ζευγαριού.

Οι κινήσεις που έκανε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης όσο και η στάση του σώματος τους, σχολιάστηκε από ειδικούς οι οποίοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η αγάπη τους είναι πραγματική. Το γεγονός ότι δεν σταμάτησαν να κοιτάζονται στα μάτια ούτε στιγμή, "δείχνει ότι δεν έχουν να κρύψουν τίποτα ο ένας από τον άλλο, και δεν προσπαθούν να κρύψουν τίποτα από εμάς" δήλωσε ο Traci Brown, συγγραφέας και ειδικός στην ερμηνεία της γλώσσας του σώματος, στο goodhousekeeping.com.

"Το γεγονός ότι κρατούσαν διαρκώς ο ένας το χέρι του άλλου" δείχνει την αλληλεγγύη μεταξύ τους επισημαίνει ο  Blanca Cobb. Οι τρυφερές χειρονομίες μεταξύ τους, δείχνουν την ανάγκη τους να δείξουν την αγάπη τους ο ένας στον άλλο," συνεχίζει ο ίδιος.

Ο Χάρρυ είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, και η Μέγκαν 36 ετών, είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Suits».

«Η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου είναι ενθουσιασμένοι για το ζευγάρι και τους εύχονται κάθε ευτυχία», δήλωσε εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η μέλλουσα σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη και αποκάλυψαν πως δεν ήταν «προετοιμασμένοι» για τη φρενίτιδα που προκλήθηκε στα ΜΜΕ αφότου αποκάλυψαν τη σχέση τους.

Η σχέση μεταξύ του Χάρι και της Μέγκαν, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2016, επισημοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2016, όταν εκείνος κουρασμένος από το κυνηγητό με τα ΜΜΕ, την επιβεβαίωσε. Σε ένα ασυνήθιστο δελτίο τύπου που εξέδωσε το παλάτι του Κένσινγκτον, ο Χάρι καταφερόταν εναντίον του «σεξισμού» και του «ρατσισμού» που επεδείκνυαν οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης προς τη Μέγκαν Μάρκλ.

Η μητέρα του, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, σκοτώθηκε πριν από 20 χρόνια στο Παρίσι σε ένα τροχαίο δυστύχημα, ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από τους παπαράτσι που την καταδίωκαν.

Η Μέγκαν Μάρκλ, 36 ετών, εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ήταν συνηθισμένη σε αυτού του είδους την κουλτούρα των βρετανικών ταμπλόιντ και έως σήμερα «ζούσε μια ζωή σχετικά ήρεμη».

«Πληγωθήκαμε τόσο πολύ στις αρχές από πολλές ψευδείς ειδήσεις που εγώ αποφάσισα να μην διαβάζω τίποτα, ούτε θετικό ούτε αρνητικό. Αντιθέτως, επικεντρωθήκαμε στη σχέση μας» υπογράμμισε η ίδια.

Τα σχόλια σχετικά με την καταγωγή της νεαρής γυναίκας, η μητέρα της οποίας είναι Αφροαμερικάνα, ήταν «ανήθικα», όπως σχολίασε η ίδια τονίζοντας ότι είναι «υπερήφανη για το ποια είναι και την καταγωγή της».

Η Μέγκαν Μάρκλ, ο γάμος της οποίας με τον πρίγκιπα Χάρι ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες, φοράει ένα δακτυλίδι αρραβώνων διακοσμημένο με τρία διαμάντια, το ένα από την Μποτσουάνα, όπου το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές του στις αρχές της σχέσης τους και δύο μικρότερα διαμάντια που ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Νταϊάνα και η Μέγκαν «πιθανόν θα ήταν οι καλύτερες φίλες» είπε ο Χάρι.

«To γεγονός πως ερωτευτήκαμε με τη Μέγκαν τόσο γρήγορα ήταν μια επιβεβαίωση για εμένα πως τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν και όλα ήταν τέλεια. Μια όμορφη γυναίκα που ήρθε στη ζωή μου και εγώ στη δική της. Και το γεγονός πως γνωρίζω ότι θα είναι πολύ καλή στα καθήκοντά της είναι προφανώς μια μεγάλη ανακούφιση για εμένα γιατί θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε ότι προκύψει. Είμαστε όμως μια φανταστική ομάδα», ανέφερε ο πρίγκιπας.

Η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε πως ευελπιστεί να συνεχίσει και να αναπτύξει τη φιλανθρωπική της δράση: «Νομίζω πως σε αυτούς τους πρώτους μήνες και τώρα που θα μείνω στη Βρετανία, είμαι ενθουσιασμένη που θα μάθω περισσότερα για τις διαφορετικές κοινότητες και τους μικρότερους οργανισμούς που εργαζόμαστε για τους ίδιους καλούς σκοπούς. Έχουμε τους ίδιους εμπνευσμένους στόχους. Θα έχω και την ευκαιρία να επισκεφτώ και τα κράτη της Κοινοπολιτείας. Νομίζω πως αυτή είναι μόνο η αρχή».

Ο γάμος αναμένεται να πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2018.

Το ζευγάρι θα μείνει στο Νότινγχαμ Κότατζ στα ανάκτορα του Κένσινγκτον.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ