Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στον Λευκό Οίκο από την Μελάνια Τραμπ σε πάει στο διάστημα & τρελαίνει το διαδίκτυο (ΦΩΤΟ)

Παραμυθένιο τοπίο ή τοπίο φρίκης; ... εξαρτάται από ποια πλευρά το είδαν οι χρήστες των social media

Ο Λευκός οίκος φόρεσε τα γιορτινά του και άνοιξε τις πύλες του στους φωτογράφους για να προσφέρει μια πρώτη γεύση της φετινής χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Φέτος την γιορτινή διακόσμηση της προεδρικής κατοικίας ανέλαβε εξ' ολοκλήρου η Μελάνια Τραμπ η οποία επέβλεψε την κάθε λεπτομέρεια και επιμελήθηκε πολλά από τα στοιχεία που κοσμούν τα δωμάτια του Λευκού Οίκου .

To θέμα της φετινής χριστουγεννιάτικης διακόσμησης όπως αναφέρει το learningenglish.voanews.com ήταν "Παραδόσεις που κρατάνε στο χρόνο."Το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου βρίσκεται στο μπλε δωμάτιο ενώ υπάρχουν δέντρα άλλος χώρους που είναι διακοσμημένα με μπισκότα και βελούδινες κορδέλες.   

(Getty Images)

Ο Λευκός Οίκος αναφέρει ότι αναμένει περισσότερους από 25.000 επισκέπτες  στο πλαίσιο δημόσιων επισκέψεων κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.   

(Getty Images)

Για την διακόσμηση εργάστηκαν 150 εθελοντές για περίπου 1600 ώρες συνολικά.  Φέτος χρησιμοποιήθηκαν περίπου 12.000 στολίδια, 53 δέντρα, χιλιάδες λαμπάκια, εκατοντάδες μέτρα γιρλάντες και βελούδινες κορδέλες. 

(EPA)

(EPA)

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, μοιράστηκε μάλιστα  στο λογαριαμσό της στο facebook και ένα βίντεο που δείχνει την διακόσμηση και το πώς βοήθησε η ίδια. 

 

 

Aντίστοιχα βίντεο και φωτογραφίες μοιράστηκε η Μελάνια Τραμπ, με τους ακολούθους της στο twitter

 

 

 

 

 

 

"Luxury" ή "Creepy";

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μελάνια Τραμπ, στα Social Media, με τις τρεις μπαλαρίνες χόρευαν τον «Καρυοθραύστη», αλλά και η φωτογραφία που δημοσίευσε η διευθύντρια επικοινωνίας στο Λευκό Οίκο Stephanie Grisham, έβαλαν φωτιά στο διαδίκτυο. Κάποιοι είπαν ότι η διακόσμηση έμοιαζε παραμυθένια, κάποιοι άλλοι όμως ότι θύμιζε ταινία τρόμου.

 

 

 

 

 

 

 

Αφορμή γυρεύαν οι απανταχού επικριτές για να .... πάρουν φωτιά οι μονταζιέρες και τη βρήκαν.

 

 

 

 

Στο twitter, έγιναν δεκάδες αναρτήσεις όπως αναφέρει το .aol.com και άλλα ξένα μέσα, όπως το vox που "τρολάρουν" την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φωτογραφίες που θυμίζουν γνωστά θρίλερ.

 

 

 

 

Δείτε μερικές ακόμα αναρτήσεις που συνδέουν την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο Λευκό Οίκο με τον "Εφιάλτη πριν από τα Χριστούγεννα"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ