Έχετε δει τα πολύχρωμα φανταστικά μίξερ-βραστήρες-καφετιέρες- της Dolce e Gabbana; Απίθανα! (ΦΩΤΟ)

Μια συνεργασία γεμάτη έμπνευση με τη Smeg

Είστε φαν των σχεδιαστών Dolce e Gabbana, και ψάχνετε έναν τρόπο να δώσετε στην κουζίνα σας ένα εντελώς νέο, απίθανο, πρωτότυπο και εντυπωσιακό στυλ;

Σας έχουμε καλά νέα. Ο ιταλικός οίκος έκανε μια καινούργια γεμάτη έμπνευση συνεργασία με τη Smeg, και δημιούργησε μια σειρά από φανταστικές συσκευές για την κουζίνα που θα σας κάνουν να τις  ερωτευτείτε!

Μίξερ, βραστήρες, καφετιέρες, πολυμηχανές, φρυγανιέρες σε απίθανα σχέδια και χρώματα που θα σας φτιάξουν το κέφι.

Η νέα σειρά που ονομάζεται 'Sicily is My Love' αντικατοπτρίζει αυτό που έχουν στο μυαλό τους οι Dolce e Gabbana, όταν λένε "σπίτι με έμπνευση". H σειρά αποδίδει φόρο τιμής στα παραδοσιακά πιάτα και σχέδια της Σικελίας. Κάθε συσκευή της σειράς στη βάση έχει την επιγραφή 'Made in Italy".

Tα υπέροχα σχέδια και χρώματα που μοιάζουν με καμβάδες της pop-art θα δώσουν στην κουζίνας νέο αέρα και ιταλική φινέτσα.

Η Smeg και οι Dolce e Gabbana, περιγράφουν τις νέες οικιακές συσκευές σαν προϊόντα στα οποία "συναντιούνται ο κόσμος της μόδας με τον κόσμο του υψηλού design, για να δημιουργήσουν μοναδικές οικιακές συσκευές που αποκαλύπτουν μια ιταλική ιστορία", όπως αναφέρει η ιταλική Vogue

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ