Good news από Mega Channel; H συνάντηση του Γ. Βαρδινογιάννη με τράπεζες & εργαζομένους

Τα χαμόγελα επέστρεψαν δειλά στα πρόσωπα των εργαζομένων στο Μega.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν δειλά στα πρόσωπα των εργαζομένων στο Μega μετά από πολύ καιρό καθώς η συνάντηση που είχε η επιτροπή εργαζομένων του καναλιού με το μεγαλομέτοχο του Μega Γιάννη Βαρδινογιάννη είχε θετικές ειδήσεις.

Ο κ. Βαρδινογιάννης ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι υπάρχει προφορική συμφωνία των μεγαλομετόχων του Μega με τις τέσσερις τράπεζες και αναμένεται η έγκριση της από τα διοικητικά συμβούλια των τραπεζών

Μάλιστα για να καταδείξει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για την επαναλειτουργία το mega ο κ. Βαρδινογιάννης ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι σήμερα πήγε αυτοπροσώπως στην τελική συμφωνία με τις τράπεζες

Η συμφωνία χαρακτηρίζεται ικανοποιητική και για τις δύο πλευρές και οι τράπεζες είναι πλήρως καλυμμένες, καθώς οι μέτοχοι δέχθηκαν τα αιτήματά τους προκειμένου να επαναλειτουργήσει το Μega.

Ενδεικτικό του σημερινού καλού κλίματος μετά την εμπλοκή της προηγούμενης εβδομάδας είναι το γεγονός ότι στη σημερινή συνάντηση των μετόχων με τους τραπεζίτες, όλοι οι αντιπρόσωποι των τραπεζών έδωσαν το «οκ» για τη προφορική συμφωνά και εισηγήθηκαν στους ανωτέρους τους την αποδοχή της, όπως μεταδίδει το iefimerida.gr.

Αισιοδοξία φαίνεται πως είναι τα νέα και στο θέμα της μισθοδοσίας αφού ο κ. Βαρδινογιάννης τόνισε πως υπάρχει θετική διάθεση από τους μετόχους για την καταβολή του. Δώρου των Χριστουγέννων αλλά για την καταβολή ενός επιπλέον μισθού.

Δεδομένου πάντως του γεγονότος ότι έχει δημοσιευθεί ήδη η προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες ημερομηνίες πιέζουν και οι τράπεζες θα πρέπει να δράσουν άμεσα.

Οι τράπεζες πρέπει να στείλουν πριν από τις 8 Δεκεμβρίου, καθαρογραμμένη τη συμφωνία, η οποία πρέπει να εγκριθεί και από τις ελεγκτικές επιτροπές.

Και με τη συμφωνία αυτή καθαρογραμμένη και επίσημη οι μέτοχοι στη συνέχεια θα ιδρύσουν νέα εταιρεία η οποία θα πάρει μέρος στο διαγωνισμό και θα αποκτήσει μία από τις επτά άδειες, προκειμένου στη συνέχεια να συγχωνευτεί με το Μega και έτσι το μεγάλο κανάλι να επανέλθει πλήρως την λειτουργία και στη ζωή.

Για αύριο το μεσημέρι στη 1.30 έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση των εργαζομένων στο Μega τόσο για να ενημερωθούν ως προς τις εξελίξεις όσο και για να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις και το μπλοκάρισμα των διαφημιστικών μηνυμάτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ