Η κυρία αγόρασε iPhone : Άνοιξε το κουτί και βρήκε... πατάτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιοι την "Black Friday" της έκαναν ..... "Black χιούμορ"

Πήγε για..... i-phone και βγήκε με.... πατάτες! Θύμα απάτης ισχυρίζεται ότι έπεσε μια γυναίκα στην Αμερική, Την πολυαναμενόμενη "Black Friday', αποφάσισε να εκμεταλευτεί τις προσφορές και πήγε να αγοράσει ένα i-phone 6, το οποίο κόστιζε 100 δολάρια! Όμως έπαθε σοκ όταν επιστρέφοντας στο σπίτι και ανοίγοντας το κουτί διαπίστωσε ότι της είχαν δώσει μόνο το φορτιστή και μερικές πατάτες.

Ενώ οι προσφορές στη «Βlack Friday» παρουσιάζονται ως μια μεγάλη ευκαιρία για τους καταναλωτές, η γυναίκα από το Μιλγουόκι διαπίστωσε πως είναι και μεγάλη ευκαιρία για τους... απατεώνες.

Σε ένα βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral, η άγνωστη γυναίκα ισχυρίζεται πως είδε στην γειτονιά της ένα μαύρο φορτηγό με μπαλόνια και αφίσες της «Black Friday». Το όχημα ήταν γεμάτο με gadgets, ρούχα και αξεσουάρ και αυτή σκέφτηκε πως θα ήταν μια καλή ευκαιρία να αγοράσει κάτι. 

Ρώτησε τον οδηγό του φορτηγού εάν έχει ένα i-phone, και εκείνος της πρότεινε να αγοράσει ένα που ήταν σε καλή κατάσταση και κόστιζε 100 δολάρια. Η γυναίκα δέχτηκε, μόνο που όταν πήγε στο σπίτι της, αντί για το κινητό, στη θήκη βρήκε... έντεκα πατάτες. 

Όπως αναφέρει το mirror, το θύμα, πριν φύγει ζήτησε από τον άντρα που της πούλησε το i-phone, να κάνει μια κλήση στο τηλέφωνο για να βεβαιωθούν ότι δουλεύει. Εκείνος το έκανε και το τηλέφωνο χτύπησε.

Παρόλα αυτά όταν επέστρεψε στο σπίτι της, είδε ότι το βαρύ πακέτο που κουβαλούσε δεν περιείχε την πολυπόθητη συσκευή αλλά.... πατάτες και φορτιστή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ