Αντιπυρηνικό καταφύγιο του Ψυχρού Πολέμου μετατράπηκε σε "ουάου" κατάλυμα του Airbnb- Δείτε φώτο

Μια πρώην βάση πυραύλων μετατράπηκε σε ένα  κατάλυμα που γίνεται εμπειρία ζωής για όσους το επισκέπτονται

Μια πρώην βάση πυράυλων τύπου "Atlas E", στην Τοπίκα του Κάνσας, μετατράπηκε σε ένα πολυτελές καταφύγιο της Airbnb. To υπόγειο αρχοντικό προσκαλεί τους επισκέπτες του να ζήσουν μια "πραγματικά μοναδική" εμπειρία. 

 Mathew Fulkerson and his wife Leigh Ann pose at their Subterra Airbnb located in a former underground missile silo base in Kansas

 The property is believed to be the only former missile silo converted into an Airbnb site

Σε μια έκταση 33 στρεμμάτων οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στους όμορφους χώρους, να γνωρίσουν τα μηχανήματα που φιλοξενούσε ο χώρος όταν λειτουργούσε ως αντιπυρηνικό καταφύγιο και βάση πυραύλων, να απολαύσουν το τζακούζι, ακόμη και να ελέγξουν το χειριστήριο εκκίνησης των πυραύλων.

 The property has been decorated in a bohemian style

Στους εξωτερικούς χώρους υπάρχει μια λίμνη και οι επισκέπτες μπορούν να δουν τη βάση των πυραύλων. Οι εσωτερικοί χώροι είναι διακοσμημένοι σε bohemian στυλ και εντυπωσιάζουν με την καλαισθησία τους.

 A launch control panel for the Atlas missile at the impressive Airbnb listing

Η Ed και η Dianna Peden, ιδιοκτήτες του καταφυγίου,  που έχουν ζήσει εκεί από το 1994, το προτείνουν ως το ιδανικό μέρος για μια αναδρομή στην ιστορία, ή ως  ένα μοναδικό μέρος για να μείνει κανείς τη νύχτα όπως αναφέρει η the sun. 

 The entrance to the former underground missile silo base

υπόγειος σταθμός πυραύλων κρύβει μια συναρπαστική ιστορία του ψυχρού πολέμου που περιμένει να την ανακαλύψετε. Οι επισκέπτες θα εμπνευστούν από την ιστορία της μετατροπής του από  καταφύγιο σε  σπίτι", είπαν.

 Visitors can expect to see a variety of wildlife during their stay, including deer and the occasional mountain lion

Αξίζει να σημειωθεί ότι γύρω από το ξεχωριστό αυτό κατάλυμα η άγρια φύση προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες. Με θέα τα ψηλά βουνά, μπορούν να ακούσουν τα κογιότ ή ακόμα να δουν άγρια ελάφια.

 Owners Ed and Dianna Peden have been living at the base since 1994, and said they wanted to share the experience

 

 One of the bedrooms available to visitors to the rural Kansas Airbnb listing

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ