Ένας εξπέρ της γεύσης μας ξεναγεί στα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μας προκαλεί να τα δοκιμάσουμε

Ο Μάνος Λιανόπουλος μας έχει συνηθίσει να μας ταξιδεύει στα όμορφα μέρη της Ελλάδας και να μας παρασύρει σε συναρπαστικά Road trip.

Αυτή τη φορά μας πάει ένα ταξίδι στη γεύση -ως εξπέρ- και μας συστήνει τα καλύτερα παϊδάκια της Αττικής.

Όπως ο ίδιος περιγράφει στο tripment,  μας προτείνει τις τρεις ταβέρνες στις οποίες έχει φάει τα καλύτερα κοψίδια, και δεν πληρώθηκε για να τις παρουσιάσει.

Οι τρεις ταβέρνες λοιπόν, στις οποίες πηγαίνει ο Μάνος με την παρέα του κάθε φορά που θέλει να φάει παϊδάκια, είναι οι εξής:

Γωνιά του Τόρβα – Πλαστήρα & Καραϊσκάκη, Νταού Πεντέλη, Τηλ: 210 6038458

Οικογενειακή ταβέρνα στο Νταού Πεντέλης, μισή ώρα από το κέντρο και νομίζεις ότι βρίσκεσαι στο ταβερνάκι του χωριού. Ο χώρος είναι όμορφος και τα τζάκια που βρίσκονται μέσα σε κάθε διαμορφωμένο δωμάτιο δίνουν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Κατά την διάρκεια του χειμώνα θα σας πρότεινα να έρθετε καθημερινή βραδάκι, και να αποφύγετε την Κυριακή το μεσημέρι γιατί γίνεται χαμός! Όσο καλοκαιριάζει επειδή ο κόσμος πάει παραλίες, όποτε και να έρθετε θα είναι μια χαρά. Να φάτε παϊδάκια και ζυγούρι.

Το στέκι του Ηλία – Επταχάλκου 5, Θησείο, Tηλ: 210 3458052

Πρόκειται για δύο ταβέρνες στον πεζόδρομο του Θησείου που ενώνει την γέφυρα Πουλόπουλου με τον σταθμό του ηλεκτρικού. Στον Ηλία έρχομαι πολλά χρόνια γιατί κάνει φανταστικό παϊδάκι, είναι σχετικά κοντά και η ποιότητα του παραμένει σταθερή.

Το στέκι του Ζήση – Ίδης 8, Πειραιάς, Τηλ: 210 4132168

Βρίσκεται στον Προφήτη Ηλία στον Πειραιά. Ένα σχετικά new entry στη λίστα μου για τα κορυφαία παϊδάκια στο λεκανοπέδιο. Ο κύριος Ζήσης είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος που αγαπάει αυτό που κάνει και το μεράκι του βγαίνει στο αποτέλεσμα. Ότι και να έχω δοκιμάσει εδώ είναι απόλαυση. Εκτός από τα παϊδάκια να πάρετε κοντοσούβλι, κοκορέτσι και αν έχει αρνάκι σούβλας.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο Madeingreecenews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ