Μαριάννα Τουμασάτου: «Θεωρώ ότι ο Τσίπρας έχει κάνει πολλά λάθη, αλλά πιστεύω ότι είναι ένας πολύ έντιμος άνθρωπος»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα.

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και το Secret. Αποκάλυψε γιατί δεν τη βλέπει η κόρη της στην τηλεόραση, παραδέχθηκε ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και εξήγησε γιατί δεν έχει μετανιώσει για αυτό.

Πρωταγωνιστείς στην αστυνομική κωμωδία «Οταν σβήνουν τα φώτα», στο Θέατρο Πειραιώς 131. Τι συμβαίνει ακριβώς στην παράσταση;

Χάος, όπως είδες. Είναι μια κωμωδία αστυνομική. Εχει ανατροπές, φόνους -που μπορεί να γίνονται, μπορεί και να μη γίνονται-, πράγματα που συμβαίνουν σε ένα Σαββατοκύριακο που έχουμε ξεκινήσει για να το περάσουμε με κάποιους φίλους.

Πρωταγωνιστείς και στο σίριαλ «Κάτι χωρισμένα παλληκάρια». Τηλεόραση ή θέατρο;

Και τα δύο. Το θέατρο έχει μια μαγεία, που είναι το δούναι και λαβείν με το κοινό, κάτι που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα έτσι κι αλλιώς. Αλλά θα ήμουν πολύ αχάριστη αν δεν αγαπούσα πολύ την τηλεόραση. Εχω υπάρξει στην τηλεόραση πάρα πολλά χρόνια και την έχω αγαπήσει πολύ, γιατί μου έχει φερθεί υπέροχα. Είμαι ευγνώμων για την ελληνική τηλεόραση που εγώ έχω ζήσει.

Την ηλικία σου τη λες;

Βέβαια. Δεν νομίζω ότι υπάρχει Ελληνας που να μην ξέρει την ηλικία μου. Είμαι 50 ετών.

Δεν σου φαίνεται καθόλου και μάλιστα δεν φαίνεται να έχεις «πειραχτεί» αισθητικά. Γιατί;

Είναι κάτι που το φοβάμαι. Στο σώμα θα έκανα πιο εύκολα κάτι. Αν ξυπνήσω ένα πρωί και πω ότι αυτό που βλέπω χρόνια με ενοχλεί, μπορεί να το έκανα. Αλλά αυτό είναι κάτι που με ένα παντελόνι, με μια φούστα, μια μπλούζα μπορείς να το καλύψεις. Αν στα μούτρα κάτι πάει στραβά, τι γίνεται;

Δεν σε ξέρω πολύ καλά, αλλά αισθάνομαι ότι αν… τα πάρεις στο κρανίο, αλίμονό μας.

Δεν θυμώνω εύκολα, αλλά, αν θυμώσω, είμαι λίγο αγριευτική. Δεν μου αρέσει να το κάνω, δεν είναι οι στιγμές μου για τις οποίες καμαρώνω. Με φέρνουν στα όριά μου οι πολύ έντονες αδικίες. Αν δω κάποιον να πειράξει ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα, αν αυτό είναι αλλοδαπός, αν είναι παιδί, αν είναι σκυλί, αν είναι ένα πλάσμα που από θέση δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, εκεί μπορεί να γίνω πολύ κακιά. Βαθιά κακιά όμως. Δεν καμαρώνω γι’ αυτό. Δεν μ’ αρέσουν οι στιγμές αυτές του εαυτού μου.

Με τον Αλέξανδρο πώς είναι η σχέση σας; Εχετε περάσει ποτέ κρίση;

Είναι υπέροχη η σχέση μας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ζευγάρι που δεν έχει τσακωθεί, δεν έχει θυμώσει και δεν έχει περάσει δύσκολες στιγμές. Αλλά είμαστε βαθιά ένα καλό και αγαπημένο ζευγάρι.

Η κορούλα σου τι σου λέει για τη δουλειά σου;

Δεν την ξέρει. Δεν με έχει δει στο θέατρο και στην τηλεόραση. Μόνο καμιά-δυο σκηνούλες στην τηλεόραση έχει δει.

Γιατί; Είναι δική σας επιλογή;

Σε σκηνές που είχα στους «Συμμαθητές» έλεγα ένα παιδί «παιδί μου» και με έλεγε «μαμά» ένα παιδί ξένο. Είχα αγκαλιές και φιλιά με τον Αθανασίου και τον Κατσούλη, κάτι που δεν θα μπορούσε να καταλάβει το παιδί μου. Ο Αλέξανδρος είχε πολύ έντονες ερωτικές σκηνές με άλλες συναδέλφους, που επίσης δεν θα μπορούσε να το καταλάβει το παιδί, οπότε το κρατήσαμε μακριά όσο ήταν μικρό. Της έχουμε εξηγήσει τι δουλειά κάνουν ο μπαμπάς και η μαμά. Της έχουμε πει ότι κάποια πράγματα που κάνουμε είναι ιστορίες ψεύτικες. Ωστόσο, είναι αλλιώς να της το διηγηθείς και αλλιώς να το δει.

Ο πρωθυπουργός πώς σου φαίνεται;

Θεωρώ ότι έχει κάνει πολλά λάθη, αλλά πιστεύω ότι είναι ένας πολύ έντιμος άνθρωπος και νομίζω ότι παίζει να είναι και ο μοναδικός αυτή τη στιγμή που έχει ηγηθεί της χώρας και που δεν έχουμε να του προσάψουμε -τουλάχιστον δεν έχουμε βρει ακόμα- κάποια κλοπή ή απάτη. Μπορείς να τον κατηγορήσεις για λάθη και απειρία.

Ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ;

Ναι, ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ.

Μετάνιωσες;

Οχι, δεν έχω μετανιώσει. Γιατί ανεχθήκαμε κυβερνήσεις πολλών χρόνων, είχαμε μια ανοχή απέναντι σε όλα αυτά και ξαφνικά δεν έχουμε ανοχή για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ λίγο καιρό αυτή τη στιγμή στην κυβέρνηση και μέχρι τώρα αυτά που κάνει είναι με υπογραφές προηγουμένων. Εάν αποδειχτεί απατεώνας, είμαι η πρώτη που θα ρίξει το ανάθεμα. Δεν είναι ούτε ξάδελφός μου ούτε φίλος μου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ