Διακοπές δωρεάν για ένα μήνα στη Σύρο: Φέσι σε ξενοδοχεία άφησε πονηρούλης άνδρας

Δωρεάν Διακοπές στη Σύρο έκανε ένας άνδρας.

Δωρεάν Διακοπές στη Σύρο έκανε ένας άνδρας βάζοντας φέσι σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Όπως προέκυψε πριν από λίγες ημέρες για περίπου 1 μήνα ο συγκεκριμένος απατεώνας παρίστανε τον… γκόμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά στους επιχειρηματίες της Σύρου, ότι «δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνω στο δωμάτιο γιατί βρίσκομαι στο νησί για μία κοπέλα που ΄κάτι παίζει», αλλά τελικά αποδείχτηκε πως ούτε γυναίκα είχε…ούτε ευρώ στην τσέπη!

Όπως προέκυψε από τη διερεύνηση σχετικών καταγγελιών ο δράστης εξαπατούσε συστηματικά επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο παροχής τουριστικών υπηρεσιών στη Σύρο, επωφελούμενος οικονομικά, όπως αναφέρει cyclades24.gr

Σύμφωνα με καταγγελίες ο εν λόγω «κύριος» έκανε κρατήσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια – κάποιες από αυτές και μέσω Booking – διέμενε και στην κυριολεξία την έκανε…βράδυ χωρίς να καταβάλει χρήματα τα χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος απατεώνας, έγινε αντιληπτός από έναν επιχειρηματία που διαθέτει Ξενώνα στο κέντρο της Ερμούπολης.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας όταν διαπίστωσε ότι μετά από έξι διανυκτερεύσεις ο συγκεκριμένος «κύριος», έφυγε από τα δωμάτια του, άρχιζε να τον αναζητεί όπου και τον βρήκε σε καφετέρια της Ερμούπολης.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο επιχειρηματίας κάλεσε αμέσως την αστυνομία, έπειτα από την πεισματική άρνηση του «κυρίου» να καταβάλει τα χρήματα που του όφειλε, με την αιτιολογία ότι έχασε όλα του τα λεφτά στον τζόγο.

Αμέσως οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε εξαπατήσει με τον ίδιο τρόπο άλλους πέντε επιχειρηματίες του νησιού, λέγοντας ότι είναι από τη Μύκονο ενώ στην ουσία ήταν από την Κοζάνη. Τώρα Μύκονος… Κοζάνη ένα τσιγάρο δρόμος μπορεί να μπερδεύτηκε!

Τελικά ο συγκεκριμένος κύριος ,αποδείχτηκε πως ούτε παντελόνια φορούσε… αλλά ούτε και ευαισθησία, όπου παρόλο ότι βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα και έδωσε το λόγο του στον αξιωματικό Υπηρεσίας να καταβάλει τα οφειλόμενα μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, τελικά απομακρύνθηκε από το νησί βρίζοντας χυδαία και απειλώντας τον επιχειρηματία μέσω τηλεφώνου.

Ο επιχειρηματίας πλέον θα κινηθεί νομικά καταθέτοντας μήνυση στον εν λόγω «κύριο», τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση και της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ