Μέτα τις φήμες για χωρισμό τώρα και δημόσιοι καυγάδες : Πικέ - Σακίρα καυγάδισαν μπροστά στα μικρά τους παιδιά (ΦΩΤΟ)

Δεν μπορούν πια  να συγκρατηθούν.......

"Τα εν οίκω μη εν δήμω" λέει η σοφή ρήση, την οποία φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα, Ή ακόμα κι αν την γνωρίζουν την αγνοούν..... επιδεικτικά.

Οι μεταξύ τους σχέσεις είναι τόσο τεταμένες που πλέον δεν διστάζουν να καυγαδίζουν και δημόσια και μάλιστα μπροστά στα παιδιά τους! (Οι παιδοψυχολόγοι θα "τους στήσουν στον τοίχο")

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό «Cuore» η Κολομβιανή τραγουδίστρια και μητέρα και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής -μπαμπάς των δύο παιδιών τους-  είχαν έναν εντονότατο καβγά έξω από δημοφιλές εστιατόριο της Βαρκελώνης.

 Τα παιδιά τους, Μίλαν και Σάσα, ήταν μπροστά στο έντονο επεισόδιο των γονιών τους. Το περιοδικό Cuore γράφει, επικαλούμενο μαρτυρίες αυτοπτών και αυτήκοων μαρτύρων, ότι το διάσημο ζευγάρι μάλωσε γιατί ο ποδοσφαιριστής έφτασε αργοπορημένος στο ραντεβού του.

Ο Πικέ φέρεται να άρπαξε την… μουτρωμένη Σακίρα από τον καρπό για να μπουν στο μαγαζί. Η δε, Σακίρα φέρεται να ξέσπασε σε κλάματα. 

Οι όμορφες στιγμές του ζευγαριού και οι αναρτήσεις στο twitter με .... καρδούλες φαίνεται ότι ανήκουν πια στο παρελθόν, Τουλάχιστον αν δεν καταφέρουν να ξεπεράσουν την κρίση στη σχέση τους.

Οι πρώτες φήμες για το χωρισμό του ανύπαντρου ζευγαριού διαδόθηκαν τον Οκτώβριο. Η Σακίρα και ο Πικέ ζουν μαζί τα τελευταία επτά χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ