"Έφυγε" στα 67 του ο Ντέιβιντ Κάσιντι - Σούπερ σταρ της δεκαετίας του 70 (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια

Πέθανε την Τρίτη σε ηλικία 67 ετών έπειτα από πολυοργανική ανεπάρκεια, ο γνωστός Αμερικάνος τραγουδιστής και ηθοποιός Ντέιβιντ Κάσιντι.

Την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου, επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας, Τζο-Άν Γκέφεν στο περιοδικό People λέγοντας: «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας, θείος και αδελφός Ντέβιντ Κάσιντι, πέθανε. Ο Ντέιβιντ είχε δίπλα του τους ανθρώπους που αγαπούσε με χαρά στην καρδιά του και ελεύθερος πλέον από τον πόνο που τον είχε κυριεύσει τόσο καιρό. Σας ευχαριστούμε για την πίστη και την υποστήριξη που του δείξατε όλα αυτά τα χρόνια».  

Ο Κάσιντι είχε γίνει γνωστός μέσω της τηλεοπτικής σειράς The Partridge Family, ενώ μεγάλη επιτυχία είχαν γνωρίσει τα τραγούδια του «Cherish», «I Think I love you» και «I'll Meet You Halfway».  

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός που υπήρξε "είδωλο" ιδιαίτερα για   τους νέους τη δεκαετία του 70, έπασχε το τελευταίο διάστημα από άνοια. Τον περασμένο Φεβρουάριο το είχε παραδεχθεί και ο ίδιος δημόσια όταν μόλις μία μέρα μετά τις παραστάσεις του στη νότια Καλιφόρνια είχε ξεχάσει τα λόγια των τραγουδιών του και φάνηκε να πέφτει από τη σκηνή 

Ο Cassidy παραδέχτηκε δημοσίως τον αγώνα του να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ,  το 2008. Επίσης, αντιμετώπισε προβλήματα με χρήση ουσιών, από τις οποίες προσπάθησε να απεξαρτηθεί το 2014, 

Τις τελευταίες μέρες, η οικογένειά του άφησε τα πάντα για να είναι δίπλα του. Ο εκπρόσωπος του επιβεβαίωσε στο People, ότι ο ηθοποιός είχε πέσει σε κώμα, αλλά το Σάββατο, ανέκτησε τις αισθήσεις του και με μεγάλη χαρά είδε ότι όλη η οικογένεια του, ήταν δίπλα του. Κοντά του τις τελευταίες στιγμές ήταν η πρώην σύζυγος του  Sue Shifrin-Cassidy, ο γιος του  Beau , η κόρη του Κέιτι, τα αδέρφια του, Πίτερ, Πάτρικ και Ράιαν και άλλοι συγγενείς.

Πηγή της οικογένειας δήλωσε στο People, την Κυριακή ότι το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπιζε ο Κάσιντι, είχε δημιουργήσει θέματα στην οικογένεια αλλά τα σοβαρά προβλήματα της υγείας του τους έφεραν πάλι όλους κοντά,

"Το πρόσωπο του Ντέιβιντ, φωτίστηκε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο όταν είδε τον αδερφό του Πίτερ στο δωμάτιο", δήλωσε η ίδια πηγή. Οι λεπτομέρειες για την κηδεία του, θα ανακοινωθούν αργότερα από την οικογένεια.

Η ζωή του Κάσιντι σε εικόνες

Ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Κάσιντι, ήταν το "Cherish" 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ