Ζώδια: Έρωτας και χρήμα στα καλύτερα τους!

Θετικές εξελίξεις για όλα τα ζώδια

Ο χθεσινός ερωτισμός του Εξαγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα, συνεχίζεται και σήμερα για τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 2ου δεκαημέρου! Πέρα όμως από το πάθος και τον συναισθηματισμό, τους γεμίζει ταυτόχρονα και το πορτοφόλι! Χρήμα και Έρωτας, στα καλύτερα τους! Δείτε την ημερήσια πρόβλεψη για όλα τα ζώδια όπως τη δίνει η Άντα Λεούση στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ

Το ερχόμενο διάστημα εξακολουθεί να είναι αρκετά δύσκολο για σένα με πολλές σοβαρές υποχρεώσεις να παραμένουν σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται να σκεφτείς πολύ και να κάνεις επανεκτίμηση των καταστάσεων ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις κάποιους κινδύνους που έρχονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθυστερήσεις και μικρά εμπόδια δυσκολεύουν την εξέλιξη των καταστάσεων στη ζωή σου. Τα ζητήματα που εκκρεμούν μπορούν να τακτοποιηθούν μόνο με σοβαρό προγραμματισμό και δίχως παρορμητικές κινήσεις. Μην αφήνεις στην τύχη σοβαρά θέματα που αφορούν την εξέλιξή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος είναι μεταβατική και σε απασχολεί πολύ πως θα καταφέρεις να βελτιώσεις σημαντικούς τομείς στη ζωή σου. Με την εύνοια του Ερμή από τον Τοξότη η δημιουργικότητα και η ευσυνειδησία σου οδηγούν σε καταξίωση, θα εισπράξεις μεγάλη υλική και ηθική δικαίωση. Μη βιαστείς να αποφασίσεις για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το οικογενειακό σκηνικό περιλαμβάνει δυσκολίες και ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις εξ ολοκλήρου. Αλλαγές θα ακολουθήσουν που βοηθούν στην καλύτερη διεκπεραίωση των ζητημάτων. Τα προβλήματα στην οικογένεια είναι λίγο δύσκολο να λυθούν, περιόρισε το άγχος σου και φιλοσόφησε τα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές φέρνουν υπερένταση και τα νεύρα σου σε οδηγούν σε μία κατάσταση που δεν είχες φανταστεί. Θα πρέπει να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες που δυστυχώς οι καταστάσεις επιφυλάσσουν για σχεδόν όλο τον κόσμο. Μην παίρνεις το ρόλο του ανυπεράσπιστου θύματος αλλά δράσε δυναμικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το παρελθόν εκτός από υποχρεώσεις σου άφησε μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση των καταστάσεων την οποία καλείσαι να αξιοποιήσεις τώρα στον υπέρτατο βαθμό. Η κούραση δεν θα λείψει αλλά ταυτόχρονα θα έχεις την εύνοια των πλανητών(σε ευνοεί ο Ερμής από τον Τοξότη) και θα καταφέρεις πολλά με μεγαλύτερη ευκολία από αυτή που περιμένεις

ΖΥΓΟΣ

Μεταβατικό διάστημα το επόμενο με πολλά ζητήματα σε εξέλιξη. Συναλλαγές και συμφωνίες δεν ευνοούνται ,γι αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις τη λήψη αποφάσεων για λίγο καιρό ακόμα. Οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σε απασχολήσουν εξ αιτίας κάποιων παρεξηγήσεων που δεν θα έχουν ένταση και διάρκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα δύσκολο διάστημα ξεκινάει τώρα και θα χρειαστεί να γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να γίνουν όλα με ηρεμία, ησυχία και σοβαρή σκέψη. Ίσως χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο από όσο περιμένεις, το αποτέλεσμα όμως θα σε δικαιώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιο σου να σε ευνοεί νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου και σε αναγκάζουν να σκέφτεσαι θετικά και να δράσεις δυναμικά, ξεχνώντας τη νωχελική διάθεση του παρελθόντος. Άτομα που υπήρξαν παλιά κοντά σου επανέρχονται και θα χρειαστεί σοβαρή συζήτηση και ξεκαθάρισμα παλαιών λογαριασμών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην παρασύρεσαι από υπερβολικές αμφιβολίες και ψάξε τη ρίζα του προβλήματος στον εαυτό σου και στις πραγματικές σου ανάγκες που αγνοείς συστηματικά. Κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και το τοπίο ξεκαθαρίζει. Η φωνή της λογικής σε βοηθά να πράξεις με θετικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα καλείσαι να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σου και χρειάζεται να ηρεμήσεις και να σκεφτείς ολοκληρωμένα και μακροπρόθεσμα. Μία νέα φιλία κρύβει πολλές παγίδες που η διαίσθησή σου σε βοηθά να αποφύγεις. Ακολούθησέ την και αδιαφόρησε για τις γνώμες τρίτων

ΙΧΘΥΣ

Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα που διαθέτεις γίνεται αφορμή να εντυπωσιάσεις υψηλά ιστάμενα πρόσωπα τα οποία με τη σειρά τους σου προσφέρουν ευκαιρίες εξέλιξης. Η αξιοποίηση των ευκαιριών αυτών μπορεί να σε οδηγήσει σε άνοδο που ούτε καν μπορείς να φανταστείς.