Στη Σαγκάη οι «άγγελοι» της Victoria’s Secret κατέκτησαν την Κίνα - 2 εκ κοστίζει το εσώρουχο με τα διαμάντια (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μάγεψαν το κοινό οι «άγγελοι» της Victoria’s Secret

Στην Κίνα ταξίδεψε φέτος το ετήσιο σόου της «Victoria's Secret», με τα σούπερ models της εταιρείας να κατακτούν στην πασαρέλα, για να αποδείξουν ότι υπάρχουν "άγγελοι" στη γη και μάλιστα όταν είναι "κατάλληλα ντυμένοι" μαγεύουν μια ολόκληρη πόλη .

Το 22ο εντυπωσιακό σόου της μεγαλύτερης αμερικανικής εταιρείας εσωρούχων , πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Mercedes -Benz Arena στη Σαγκάη  και προκάλεσε διαμάχες καθώς οι καταγγελίες  ότι σε πολλά μοντέλα έχει απαγορευτεί η είσοδος στην Κίνα όπου πραγματοποιείται η επίδειξη, είχαν σαν αποτέλεσμα τις έντονες διαμαρτυρίες των ντόπιων.

Παρόλα αυτά οι "άγγελοι" της «Victoria's Secret» δεν πτοήθηκαν. H Μπέλα Χαντίντ, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Αντριάνα Λίμα και η Ρόμι Στριντ, έβαλαν τα φτερά τους και "προσγειώθηκαν" στην πασαρέλα αφήνοντας τους παρευρισκόμενους με το "στόμα ανοικτό" από θαυμασμό.

Η 27χρονη Βραζιλιάνα  καλλονή Λάις Ριμπέιρο ήταν εκείνη που επιλέχθηκε φέτος για να παρουσιάσει το νέο εσώρουχο - κόσμημα της εταιρείας, κεντημένο με 6.000 διαμάντια και ζαφείρια, αξίας δύο εκατ. δολαρίων.

Εντυπωσιακή παρουσία ήταν φέτος και η Μπέλα Χαντίντ. Η πανέμορφη 21χρονη αφού κέρδισε τα φτερά της  «Victoria's Secret», έκλεψε τις εντυπώσεις με το αραχνούφαντο μαύρο σύνολο της που αναδύκνειε την τέλεια σιλουέτα και τους γυμνασμένους κοιλιακούς της.

 

Εκτός από τα εντυπωσιακά φτερά το σύνολο της συμπλήρωναν ένα ζευγάρι μακριά μεταξωτά γάντια και ψηλοτάκουνα μποτάκια με πολύχρωμα σχέδια ανάλογα με αυτά των γαντιών.

Παρά το γεγονός ότι η αδερφή της η Gigi, δεν έλαβε μέρος στην εκδήλωση (υπάρχουν ισχυρισμοί ότι ήταν ανάμεσα στα μοντέλα που τους απαγορεύθηκε η είσοδος στην Κίνα) η σέξι μελαχροινή κόρη της Γιολάντα Χαντίντ, κράτησε ψηλά το ηθικό της και εντυπωσίασε τους πάντες.

 

Οι Χάρι Στάιλς, Μιγκέλ, Τζέιν Τσανγκ και Λέσλι Όντομ Τζούνιορ «συνόδευσαν» τα μοντέλα με τη μουσική τους.

Από την επίδειξη δεν έλειψαν τα απρόοπτα  όπως η πτώση του μοντέλου Μινγκ Τσι, η οποία πάντως δεν πτοήθηκε, διατηρώντας το χαμόγελό της.

Το εντυπωσιακό σόου θα μεταδοθεί από το αμερικανικό δίκτυο CBS στις 28 Νοεμβρίου όπως αναφέρει το dailymail

 

Η ετήσια επίδειξη εσωρούχων  της   «Victoria's Secret» προσελκύει εκατομμύρια τηλεθεατές από το 1995 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ