Εξάγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα 21/11: Μας προσφέρει έρωτα, πάθη αλλά και χρήμα!

Η ερωτική ζωή μεταμορφώνεται και…. ανεβάζει θερμοκρασία!

Η Αφροδίτη στον ερωτικό Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον δυναμικό Αιγόκερω, συνεργάζονται με τον πιο καυτό και παθιασμένο τρόπο σχηματίζοντας Εξάγωνο την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017!

Η ερωτική ζωή μεταμορφώνεται και…. ανεβάζει θερμοκρασία! Όλα βελτιώνεται ουσιαστικά και ο τρόπος είναι η συνεργασία έντονου πάθους και ισχυρού συναισθήματος! 

Μοιραία καυτά πάθη και μεγάλοι δυνατοί έρωτες έρχονται και θα πραγματοποιήσουν πολλές από τις καυτές και βαθιές επιθυμίες μας, όπως αναφέρει το oroskopos.gr

Επιπλέον, στόχοι και επιθυμίες οικονομικού χαρακτήρα, πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες, όπως και πολλές καυτές… πονηρές στιγμές για τους περισσότερους από εμάς!

Ευνοούνται κυρίως εκείνοι που ανήκουν στην ομάδα της Γης και του Νερού και ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Έρχονται έντονες παθιασμένες ερωτικές στιγμές, πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών, σεξουαλικότητα και επίτευξη οικονομικών στόχων!  

ΤΑΥΡΟΣ: Η συντροφική ζωή βελτιώνεται, γεμίζει πάθος και συναίσθημα και αλλάζει ριζικά!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έρχονται επαγγελματικές επιτυχίες και μάλιστα με τις ανάλογες αποδοχές! Εμφανισιακά είσαι στα καλύτερα σου λόγω καλής σωματικής και ψυχικής υγείας! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο έρωτας ετοιμάζεται να σου προσφέρει μόνο χαρά, πάθος, ερωτισμό, κατακτήσεις, συναίσθημα, ρομαντισμό και άπλετη τύχη!

 ΛΕΩΝ: Έρχονται σημαντικές εξελίξεις με ένα ερωτικό πρόσωπο του παρελθόντος, που ακόμα σε απασχολεί! Μία επανασύνδεση είναι κοντά! Οικογένεια και σπίτι ευνοούνται επίσης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι κοινωνικές σου επαφές, ενδυναμώνονται, όπως και οι σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Μοιραίες γνωριμίες ή συναντήσεις έρχονται! 

ΖΥΓΟΣ: Οικονομική βελτίωση αλλά και ερωτική έρχονται!Ο ερωτισμός και η σιγουριά που αποπνέεις, σου φέρνουν αυτά που θες!

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μεταμορφώνεται όλη η ζωή σου στον ερωτικό και οικονομικό τομέα!  Ερωτισμός, γοητεία, πάθη, οικονομική εύνοια, ομορφιά και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Έρχονται απαγορευμένοι, παρασκηνιακοί καιπαλαιοί έρωτες να σε αναστατώσουν γλυκά! Ψυχική και συναισθηματική ανανέωση θα έχεις, όπως και ισχυρή διαίσθηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρχεται ενδυνάμωση φιλικών σχέσεων! Ένα μεγάλο ερωτικό όνειρο πραγματοποιείται και πιθανόν μία φιλία θα εξελιχθεί σε καυτό  έρωτα!

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επαγγελματική επιτυχία, ευκαιρίες και αναγνώριση έρχονται! Σταθεροποίηση ερωτικής ζωής και πιθανό πάθος με ένα πρόσωπο μέσα από το χώρο της δουλειάς!

 ΙΧΘΥΣ: Κάθε είδους μετακινήσεις και κοινωνικές επαφές ευνοούνται! Πάθος πέρα από τα συνηθισμένα είναι μέσα στο πρόγραμμα! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ