Θρασύτατη ληστεία: Οι μηχανικοί της Mercedes και του Λούις Χάμιλτον έπεσαν θύματα άγριων κακοποιών στο Grand Prix της Βραζιλίας (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Τους επιτέθηκαν ένοπλοι ληστές

Η εγκληματικότητα στη Βραζιλία αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα σαν αυτή που θα διαβάσετε, ξεπερνάει κάθε όριο θράσσους.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 , Λιούις Χάμιλτον είναι εξοργισμένος  με τους διοργανωτές του Grand Prix και άσκησε έντονη κριτική , καθώς  μέλη της ομάδας της Mercedes,

έπεσαν θύματα άγριας ληστείας όπως αναφέρει η Daily Mail

To βράδυ της Παρασκευής το μίνι μπας που μετέφερε το γκρουπ του σταφ της Mercedes από την πίστα στο ξενοδοχείο, ακινητοποιήθηκε από ένα βαν από το οποίο βγήκαν ένοπλοι άνδρες.

Οι ένοπλοι αφού πυροβόλησαν στον αέρα και απείλησαν τους μηχανικούς, τους πήραν ότι πολύτιμο είχαν πάνω τους κι αποχώρησαν ανενόχλητοι με τον Λιούς Χάμιλτον να επιβεβαιώνει το περιστατικό . 

 

 

«Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο εδώ. Η F1 και οι ομάδες πρέπει να κάνουν κάτι επιτέλους και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο  οδηγός της Μερσέντες με την ομάδα να προσθέτει ότι «πέρα από τα προσωπικά αντικείμενα έχουν κλαπεί και πολύτιμα πράγματα για την ομάδα».

 

 

Στο περιστατικό ενεπλάκη και το αυτοκίνητο που μετέφερε τον διευθυντή επικοινωνίας της FIA (διεθνής ομοσπονδία αυτοκινήτου) Ματέο Μποντιάνι, αλλά κι ένα ακόμη μικρό λεωφορείο που μετέφερε

ανθρώπους της Williams, ωστόσο η εξαιρετική αντίδραση των οδηγών των οχημάτων, τους επέτρεψε να… ξεφύγουν!

Πάντως το συγκεκριμένο περιστατικό μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε, καθώς σχεδόν κάθε χρόνο υπάρχουν ανάλογες σκηνές, ενώ το 2010 θύμα ένοπλης ληστείας είχε πέσει ο τότε παγκόσμιος πρωταθλητής Τζέισον Μπάτον 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ