O Κέβιν Σπέισι έχασε μια ακόμα μια δουλειά: Αντικαταστάθηκε στην καινούρια ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ

Τρία μεγάλα περιοδικά: το Variety, το The Hollywood Reporter και το Deadline Hollywood δημοσίευσαν την είδηση.

Μετά τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση και την απομάκρυνσή του για το λόγο αυτό από το Netflix και τη σειρά «House of Cards», ο Κέβιν Σπέισι έχασε μια ακόμα επαγγελματική συνεργασία, αφού αντικαταστάθηκε στο ρόλο του, στην ήδη μονταρισμένη ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «All the Money in the Word».

Τρία μεγάλα περιοδικά: το Variety, το The Hollywood Reporter και το Deadline Hollywood δημοσίευσαν την είδηση γύρω από αυτήν την τόσο ιδιαίτερη υπόθεση, καθώς είναι σπάνιο να «διαγράφεται» ένας πρωταγωνιστής από μια ταινία μεγάλου κινηματογραφικού στούντιο που είναι έτοιμη να προβληθεί και να γυρίζονται ξανά οι σκηνές του ρόλου του χωρίς τον ίδιο.

Η απόφαση ελήφθη από τον Ρίντλεϊ Σκοτ και τους παραγωγούς της Imperative Entertainment, με την πλήρη υποστήριξη της εταιρίας διανομής της ταινίας, της Sony Pictures και της θυγατρικής της TriStar Pictures, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο 58χρονος Αμερικάνος σταρ που θα πρωταγωνιστούσε στο φιλμ υποδυόμενος τον μεγιστάνα του πετρελαίου Τζον Πολ Γκετί, θα αντικατασταθεί από τον βετεράνο ηθοποιό Κρίστοφερ Πλάμερ.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου. Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε, η Sony Pictures απέσυρε την ταινία από το ετήσιο φεστιβάλ του Αμερικανικού Κινηματογραφικού Ινστιτούτου όπου θα έκανε παγκόσμια πρεμιέρα τη βραδιά λήξης του φεστιβάλ, στις 16 Νοεμβρίου στο Λος Αντζελες.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η TriStar αναφέρει: «Υπάρχουν πάνω από 800 ακόμη ηθοποιοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες, τεχνίτες, τεχνικοί και προσωπικό που εργάστηκαν ακατάπαυστα και δεοντολογικά στην ταινία επί χρόνια, ανάμεσά τους ένας από τους κορυφαίους σκηνοθέτες του κινηματογράφου. Θα ήταν μεγάλη αδικία να τιμωρηθούν όλοι αυτοί για τα σφάλματα ενός πρωταγωνιστή της ταινίας».

Σύμφωνα με το Variety, ο Σπέισι έκανε γυρίσματα επί δύο εβδομάδες και υπάρχουν πολλές σκηνές στις οποίες ο Γκετί είναι ο μόνος χαρακτήρας που εμφανίζεται. Ωστόσο, στις νέες σκηνές της ταινίας, ο Μαρκ Γουόλμπεργκ και η Μισέλ Ουίλιαμς  -που επίσης πρωταγωνιστούν στο φιλμ- θα χρειαστεί να εμφανιστούν τώρα πλάι στον καινούριο συμπρωταγωνιστή τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ