Η Μαίρη Μηλιαρέση ξανά στο Ρουκ Ζουκ - Δείτε φωτογραφίες

Έκπληξη περιμένει τη Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ. 

Φέτος το Celebrity Rouk Zouk, υποστηρίζει τον Οργανισμό «Ίδρυμα Καρδιές για Όλους» που στηρίζει και θεραπεύει άπορα παιδιά με καρδιοπάθεια και ενισχύει οικονομικά τις οικογένειές τους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», το Celebrity Rouk Zouk, επέστρεψε για 2η χρονιά, για καλό σκοπό και στηρίζει δράσεις που αφορούν στο παιδί. Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 21.00, θα φιλοξενήσει τους πρωταγωνιστές της καθημερινής αισθηματικής κομεντί, «Παρθένα Ζωή».

Από τη μία θα δούμε την ομάδα «Παρθένα» με παίκτες, τους Γιάννη Χατζηγεωργίου, Τζένη Μπότση, Νίκο Αναγνωστόπουλο, Φανή Γεωργακοπούλου και Σοφίνα Λαζαράκη. Από την άλλη, η ομάδα «Ζωή», με τους Αποστόλη Τότσικα, Κώστα Αποστολάκη, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννη Ποιμενίδη και Φωτεινή Ντεμίρη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια όπως πάντα θα δώσει το σύνθημα «Και ο χρόνος αρχίζει από «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» και η «Παρθένα Ζωή» θα παίξει για καλό σκοπό.

Φέτος, τα έσοδα από τα επεισόδια του Celebrity Rouk Zouk, θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου του Οργανισμού «Ίδρυμα Καρδιές για Όλους» (“CpTH”), με στόχο την αρωγή σε άπορα παιδιά με καρδιοπάθεια.

Στη χώρα μας, κάθε χρόνο γεννιούνται 800 έως 1.000 παιδιά με καρδιοπάθεια, από τα οποία το 1/3, κυρίως νεογνά, χρήζουν άμεσης καρδιοχειρουργικής επέμβασης. Σκοπός του “CpTH”, είναι να στηρίξει και να θεραπεύσει τα παιδιά με καρδιοπάθεια που ζουν στην Ελλάδα, δίνοντας τους τη δυνατότητα σε μια φυσιολογική ζωή, καθώς και να ενισχύσει οικονομικά τις οικογένειες τους.

Το 2ο Celebrity Rouk Zouk για τη νέα σεζόν, έρχεται την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 21.00, με την τηλεοπτική παρέα της νέας καθημερινής αισθηματικής κομεντί, «Παρθένα Ζωή»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ