Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Την Χίλαρι Κλίντον αποκάλυψε ότι ψήφισε το 2016 ο Τζόρτζ Μπους - " Φαφλατάς ο Τραμπ" λέει (BINTEO)

Σκληρή κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ από Μπους πατέρα και υιό.....

"Αυτός ο τύπος δεν ξέρει τι θα πει να είσαι πρόεδρος", είπε ο Τζορτζ Μπους, ο νεότερος, αναφερόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ  ο πατέρας του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος,δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει "φαφλατά" και να αποκαλύψει ότι στις στις προεδρικές εκλογές του 2016, ψήφισε την Χίλαρι Κλίντον, όπως αναφέρεται στο βιβλίο «The Last Republicans» που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίο.

«Δεν μου αρέσει. Δεν ξέρω πολλά πράγματα γι' αυτόν, αλλά ξέρω ότι είναι φαφλατάς. Και δεν είμαι και πολύ ενθουσιασμένος με την ιδέα να τον έχουμε ηγέτη», σημειώνει ο Μπους ο πρεσβύτερος σε συνέντευξη τον Μάιο 2016 στον ιστορικό Μαρκ Απντεγκρόουβ, η οποία προοριζόταν για το βιβλίο του «The Last Republicans», που κυκλοφορεί τις 14 Νοεμβρίου και αποσπάσματά του δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του CNN.

Το βιβλίο αφορά και τους δύο πρώην προέδρους Μπους. Ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος (2001-2009) συνομίλησε επίσης με τον ιστορικό, ο οποίος κάνει σήμερα γνωστές τις σκέψεις και τις ιδέες του πατέρα Μπους, 93 ετών, και του υιού Μπους, 71 ετών, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προεκλογικής εκστρατείας των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Ετσι, όταν ο Μπους υιός μαθαίνει την υποψηφιότητα του δισεκατομμυριούχου, απαντά: «Ενδιαφέρον! Δεν θα κρατήσει».

Οπως εξηγεί ο ιστορικός στο CNN, ο Μπους έκπληκτος μαθαίνει το καλοκαίρι του 2016 ότι ο Τραμπ πήρε το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο συνέδριο!

«Ο Τζορτζ Μπους μεγάλωσε με τη σκέψη στο μεγαλύτερο καλό από όλα. Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι εμφανώς νάρκισσος. Αυτό αποτελεί βασικό στοιχείο της στόφας του. Και αυτό έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τη στόφα του Μπους», λέει ο Μαρκ Απντεγκρόουβ.

Αν και ήταν ήδη γνωστό μέσω του εκπροσώπου τους ότι κανένας από τους δύο Μπους δεν είχε υποστηρίξει τον Τραμπ στις 8 Νοεμβρίου 2016, τώρα πλέον γίνεται γνωστό ότι ο Μπους ο πρεσβύτερος ψήφισε την αντίπαλό του, την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος.

Πριν από τις προεδρικές εκλογές είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο πατριάρχης της οικογενείας Μπους είχε εμπιστευθεί σε πρόσωπα του περιβάλλοντός του την πρόθεσή του να ψηφίσει την Χίλαρι Κλίντον.

«Ο πρόεδρος μού είπε ότι θα ψηφίσει την Χίλαρι!», είχε γράψει τον Σεπτέμβριο 2016 στο Facebook η Καθλίν Κένεντι Τάουνσεντ, πρώην κυβερνήτης του Μέριλαντ και κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι, του δολοφονημένου υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Το μήνυμά της συνοδευόταν από μία φωτογραφία της με τον Μπους τον πρεσβύτερο.

Από την πλευρά του ο Μπους τζούνιορ επιβεβαίωσε αυτό που είχε δηλώσει ο εκπρόσωπός του για την ψήφο του το 2016: «Ψήφισα "Κανέναν από τους ως άνω" για πρόεδρο και "τους Ρεπουμπλικάνους" για όλες τις άλλες ψηφοφορίες».

Ο Μπους υιός είχε δηλώσει στο CNN ότι, «όταν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε πει "είμαι ο σύμβουλος του εαυτού μου", εκείνος σκέφτηκε (...): «Ουάου, αυτός ο τύπος δεν ξέρει τι σημαίνει να είσαι "πρόεδρος" ».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ