Ανήκουστο: Το αφεντικό έβαλε την υπάλληλο να κάνει γυμνή πασαρέλα - Όταν όμως το βίντεο διέρρευσε.... (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν "Ο λύκος της Γουόλ Στριτ έγινε έμπνευση για αθλιότητες....

Η στιγμή σοκ, ήταν όταν μία νεαρή πωλήτρια, άρχισε να κάνει πασαρέλα γύρω από το γραφείο της γυμνή μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων της, που τη χειροκροτούσαν για να την εμψυχώσουν, ώστε να επιτύχει το δύσκολο έργο που της ανέθεσε το αφεντικό της.

Το αφεντικό μιας χρηματιστηριακής εταιρείας στην Βαρσοβία της Πολωνίας με έμπνευση από τη μεγάλη οθόνη, βρήκε έναν περίεργο τρόπο να τονώσει το ηθικό των υπαλλήλων του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το αφεντικό της εταιρείας, πλήρωσε  μία από τις υπαλλήλους του για να κάνει πασαρέλα γυμνή μπροστά στους συναδέλφους της με στόχο να τους εμψυχώσει.

Στην ανάλογη σκηνή από ταινία "Ο λύκος της Γουόλ Στριτ" , από την οποία εμπνεύστηκε ο εν λόγω διευθυντής, ο Ντι Κάπριο προσλαμβάνει ημίγυμνες γυναίκες για να τρέχουν γύρω από τα γραφεία και να χορεύουν στα τραπέζια.

Έτσι λοιπόν, η μελαχροινή υπάλληλος άρχισε να περπατά πάνω κάτω με τους συναδέλφους της να την επευφημούν σφυρίζοντας.

Δεν φορούσε τίποτα παρά σκούρα γυαλιά ηλίου και μαύρες μπότες.

Η γυναίκα μετά την πασαρέλα ντύθηκε και επέστρεψε κανονικά στη δουλειά της! Το γεγονός προκάλεσε ποίκιλες αντιδράσεις.

Κάποιοι εξοργίστηκαν λέγοντας ότι οι άνθρωποι συμπεριφέρονται πια σαν ζώα, ενώ κάποιοι κάποιοι τάχθηκαν υπέρ δηλώνοντας ότι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τις αντιδράσεις που προκάλεσε η γυμνή πασαρέλα.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα που επικαλείται η Daily Mail η υπάλληλος, μόλις το βίντεο διέρρευσε στα social media, παραιτήθηκε.

«Η κατάσταση στην οποία βρέθηκε είναι τραυματική. Είναι σαν βιασμός» είπε μεταξύ άλλων η ψυχοθεραπεύτρια Katarzyna Kucewicz.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ