75 Εκατομμύρια έβγαλε πέρυσι ο Μάικλ Τζάκσον! Τα κέρδη μετά θάνατον είναι πρωτοφανή

Ανδρών επιφανών... κερδοφόρος ο θάνατος

Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται μακάβριο αλλά δεν χωράει αμφισβήτηση καθώς προέρχεται από τις λίστες του Forbes.

Στην κορυφή της λίστας των νεκρών διασήμων, που κερδίζουν εκατομμύρια μετά θάνατον, το Forbes τοποθέτησε  τον Μάικλ Τζάκσον.

Αν και έχουν συμπληρωθεί 8 χρόνια από το θάνατο του ο διάσημος ποπ τραγουδιστής εξακολουθεί να πουλάει τρελά.

Για την ακρίβεια κερδίζει εκατομμύρια δολάρια.

Για πέμπτο συνεχόμενο χρόνο, ο Τζάκσον είναι πρώτος στη λίστα των πλέον κερδοφόρων διασημοτήτων που έχουν πεθάνει, με 75 εκατομμύρια δολάρια. Και μάλιστα διευκρινίζει το «Forbes» πως τα κέρδη του Μάικλ Τζάκσον , δέχθηκαν ώθηση από το καινούργιο άλμπουμ με τα Greatest Hits του τραγουδιστή, από το σόου των Cirque du Soleil στο Λας Βέγκας και από το μερίδιο του στον κατάλογο της δισκογραφικής εταιρείας EMI.

Στους πέντε πρώτους της λίστας υπάρχουν και άλλοι δύο διάσημοι τραγουδιστές: Στην τέταρτη θέση συναντάμε το όνομα του Έλβις Πρίσλεϊ, με 35 εκατομμύρια δολάρια και πέμπτος είναι ο Μπομπ Μάρλεϊ, με 23 εκατομμύρια δολάρια.

Ο δεύτερος πιο κερδοφόρος διάσημος νεκρός είναι ο θρύλος του γκολφ Άρνολντ Πάλμερ. Με 40 εκατομμύρια δολάρια, εν μέρει λόγω των πωλήσεων της λεμονάδας στην Αριζόνα και του παγωμένου τσαγιού που φέρουν το όνομά του στη συσκευασία.

Στην τρίτη θέση των "χρυσών νεκρών" βρίσκεται ο πασίγνωστος Τσαρλς Σουλτς, ο δημιουργός των αγαπημένων «Peanuts» (38 εκατομμύρια δολάρια).

Για τη λίστα μετρήθηκαν τα εισοδήματα πριν από τις 15 Οκτωβρίου 2016 έως τις 15 Οκτωβρίου 2017 πριν αφαιρεθούν οι προμήθειες για πράκτορες, διευθυντές και δικηγόρους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ