Με αυτά τα tips θα έχετε εντυπωσιακές βλεφαρίδες!

Τι πρέπει να κάνετε για να ενισχύσετε τις βλεφαρίδες σας.

Οι μακριές, πυκνές και δυνατές βλεφαρίδες, χαρίζουν σαγηνευτικό βλέμμα και είναι το ζητούμενο για κάθε γυναίκα, λιγότερο ή περισσότερο φιλάρεσκη.

Δείτε λοιπόν τι πρέπει να κάνετε για να ενισχύσετε τις βλεφαρίδες σας και να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα, όπως αναφέρει το onmed.gr:

- Η μάσκαρα πρέπει πάντα να απλώνεται σε καθαρές και στεγνές βλεφαρίδες, χωρίς υπολείμματα μακιγιάζ. Αν θέλετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα, πριν απλώσετε τη μάσκαρα χρησιμοποιείστε το ειδικό ψαλίδι που γυρίζει τις βλεφαρίδες. Επειδή όμως σπάνε και πέφτουν, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα μαλλιά, μην το ανοιγοκλείνετε πάνω από 2-3 φορές.

- Για να αποκτήσουν οι βλεφαρίδες σας όγκο, μπορείτε πριν απλώσετε τη μάσκαρα, να απλώσετε λίγη πούδρα με ένα καθαρό βουρτσάκι από παλιά μάσκαρα ή μια καθαρή οδοντόβουρτσα. Στη συνέχεια, περάστε κανονικά τη μάσκαρα.

- Μην περνάτε πάνω 2-3 στρώσεις μάσκαρα, γιατί οι βλεφαρίδες θα κομπιάσουν, θα γίνουν σκληρές και θα μουντζουρώσουν τα μάτια σας.

Ντεμακιγιάζ

- Βάζετε το προϊόν ντεμακιγιάζ σε ένα κομμάτι βαμβάκι και το τοποθετείτε για μερικά δευτερόλεπτα σε κλειστό βλέφαρο. Στη συνέχεια, σκουπίζετε απαλά την περιοχή χωρίς να τρίβετε γιατί μπορεί να φύγουν και βλεφαρίδες. Η αδιάβροχη μάσκαρα θέλει ειδικό προϊόν ντεμακιγιάζ.

- Πριν κοιμηθείτε απλώστε στα βλέφαρα ένα προϊόν ενίσχυσης και θρέψης των βλεφαρίδων, όπως είναι το καστορέλαιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ