Εύη Βατίδου: Είμαι υπάλληλος σε εταιρεία, δουλεύω 40 ώρες (BINTEO)

Η Εύη Βατίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για όλα.

Για την καλοκαιρινή εκπομπή στο Epsilon: «Με επέλεξαν να κάνω αυτή την εκπομπή, περισσότερο γιατί υπήρχε κενό. Είπα το ναι, γιατί θα ήμουν έτσι κι αλλιώς στην Αθήνα, η τηλεόραση είναι κάτι που το γνωρίζω. Όταν μου πρότειναν από το Star να μπω στο μεσημεριανό, δεν ήθελα να μπω στο πάνελ, δεύτερη, ήθελα να έχω ή δική μου στήλη ή δική μου εκπομπή, δεν μπορούσα να δεχτώ κάτι άλλο. Για αυτό έφυγα από το Star. Στάθηκα και τυχερή με την τρίωρη εκπομπή που δεν έγιναν τα τεράστια λάθη. Στην καλοκαιρινή εκπομπή είχα την αξιοπρέπειά μου παρ’ ότι δεν είχαμε ιδιαίτερη βοήθεια! Ήταν λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα λόγω της εποχής!».

Για την εργασία της και αν δουλεύει για βιοποριστικούς λόγους: «Αν με ρωτάς, ναι, τα παιδιά με τον πατέρα τους είναι οκ, δεν περιμένω να με κοιτάξουν όμως όταν μεγαλώσουν και να μου δίνει λεφτά, δουλεύω σε μία εταιρεία 40 ώρες κανονικότατα, είμαι υπάλληλος με έναν καλό μισθό».

Για τα παιδιά της: «Βάζω τα παιδιά μου να γυμνάζονται κάθε μέρα, θεωρώ οπωσδήποτε απαραίτητο να γυμνάζονται, ας φέρουν ένα βαθμό λιγότερο στο σχολείο».

Για τα σχόλια: «Mε ενοχλεί που με σχολιάζουν, αλλά είναι πολύ λίγοι για να με βάλουν στο στόμα τους! Δεν απαντώ!»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ